Εκτός Ελλάδος για το Πάσχα και για δουλειές
G-Politics

Εκτός Ελλάδος για το Πάσχα και για δουλειές

Για μέρη μακρινά και ονειρεμένα φεύγουν μέλη του κοινοβουλίου και μάλιστα με τα έξοδα τους- οι περισσότεροι-  πληρωμένα. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι τα μέλη των αποστολών της ελληνικής Bουλής δεν γεμίζουν πλέον μισό αεροπλάνο αλλά μόλις δυο τρεις θέσεις αφού σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο αποφάσισε και το Ελληνικό κοινοβούλιο να μαζευτεί.

Μόλις πριν λίγες μέρες βρέθηκε στην Νότιο Αφρική ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μαζί με έναν συνάδελφο του από το ΠAΣOK για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στις εκδηλώσεις για την 25η Mαρτίου. Κάθε χρόνο γινόταν τέτοια αποστολή αλλά φέτος ήταν πιο συμμαζεμένα τα πράγματα. Αν πήγε για σαφάρι ο πρώην υπουργός δεν γνωρίζουμε, τον αναζητούμε πάντως για σχετικό φωτογραφικό υλικό. Το προσεχές διάστημα ανάλογες αποστολές θα αναχωρήσουν για Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. βλέπετε ελληνισμός υπάρχει παντού και όλοι αναμένουν πως και πως να δουν από κοντά τους εκπροσώπους του Έθνους...( λέμε τώρα).
Για κάποιους άλλους η Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα περιλαμβάνει τροπάρια της Κασσιανής, ούτε δώδεκα Ευαγγέλια, το πολύ πολύ κανένα διαλογισμό, ή επίσκεψη σε βουδιστικό ναό, καθώς βρίσκονται ήδη στην Μπανκόνγκ. Πρόκειται για την κυρία Έλσα Παπαδημητρίου από την ΝΔ, τον Θανάση Λεβέντη του ΠAΣOK και τον Μάκη Βορίδη του ΛAOΣ που για λόγους επαγγελματικούς ταξίδεψαν στην μακρινή Ταΐλάνδη. Εκεί πραγματοποιείται η Διεθνής Διάσκεψη Κοινοβουλίων και κρίθηκε απαραίτητη η διαμονή τους για ένα δεκαήμερο. O κ. Bορίδης πάντως πήρε μαζί του και την σύζυγό του Δανάη πληρώνοντας από την τσέπη του τα έξοδα της μετακίνησης και την διαμονής της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved