Νέα αποσπάσματα από το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ που σοκάρουν
G-Politics

Νέα αποσπάσματα από το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ που σοκάρουν

Καρέ καρέ προσφέρει η Βαλερί Τριερβελέρ στον σκηνοθέτη που ενδεχομένως θα θελήσει να γυρίσει ταινία με το πολυτάραχο ειδύλλιό της με τον Φρανσουά Ολάντ όλες τις στιγμές κορύφωσης του δράματος.

Στα νέα αποσπάσματα που έρχονται στη δημοσιότητα περιγράφει με όλες τις λεπτομέρειες τη συνομιλία της με τον Γάλλο πρόεδρο, όταν του ζήτησε επιτακτικά να μάθει την αλήθεια για τη σχέση του με τη Ζιλί Γκαγέ. «Λοιπόν;» τον ρωτάει η δημοσιογράφος. «Λοιπόν, είναι αλήθεια» απαντά αυτός. «Τι είναι αλήθεια; Πλαγιάζεις με αυτό το κορίτσι;» τον ξαναρωτά. «Ναι» παραδέχεται αυτός, μισοξαπλωμένος στο κρεβάτι και στηριγμένος στον βραχίονά του.

Επίσης, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας στο βιβλίο «Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή», για το οποίο φέρεται να πήρε προκαταβολικά 500.000 ευρώ, αποκαλύπτει ότι τηλεφώνησε η ίδια στην Γκαγέ. Της ζήτησε να διαψεύσει τις φήμες κι εκείνη της απάντησε ότι είχε δώσει εντολή στους δικηγόρους της να μηνύουν όποιον τις αναπαρήγαγε. «Πώς μπορεί κανείς να λέει τόσα ψέματα;» αναρωτιέται -δίκην σχολίου- η Τριερβελέρ, που χτίζει περίτεχνα και με άκρως βιτριολικό τρόπο το νέο προφίλ του Γάλλου προέδρου ως του «βασιλιά της διπροσωπίας, της αμφισημίας και του μόνιμου ψεύδους».

Φτάνει στο σημείο, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, να ισχυρίζεται ότι ο Ολάντ ζήτησε από τους γιατρούς να της χορηγούν «αστρονομικές» ποσότητες ηρεμιστικών μετά τον χωρισμό τους, προκειμένου να την κρατάει στο νοσοκομείο και μακριά από τα πόδια του.

Εξηγεί ότι αν και ένιωθε αδύναμη, επέμενε και ήθελε να τον συνοδέψει στο ταξίδι του στην Τιλ, το ορμητήριο του Ολάντ στην κεντρική Γαλλία, απ' όπου θα απηύθυνε το μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά. Του το είπε και την επόμενη μέρα δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κατεβάσω το πόδι μου από το κρεβάτι, κατέρρεα. Κατάλαβα τον λόγο αργότερα. Οι δόσεις των ηρεμιστικών είχαν υπερπολλαπλασιαστεί, για να μην τον ακολουθήσω στην Τιλ» γράφει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved