Τα «γαλλικά» του Ψινάκη: «Σκάσε μωρή και πάρε τα χάπια σου»
G-Politics

Τα «γαλλικά» του Ψινάκη: «Σκάσε μωρή και πάρε τα χάπια σου»

Ο Ηλίας Ψινάκης παρευρέθηκε στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μαραθώνα και τα «έχωσε»! Τι συνέβη λοιπόν και ο Δήμαρχος Μαραθώνα «τα πήρε»;

Μία ομάδα γονιών και παιδιών φώναζαν για την επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου, στο οποίο προπονούνταν. Εκεί υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος ζήτησε την απομάκρυνσή των αστυνομικών, όμως ο Ηλίας τόνισε: «Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία». Στη συνέχεια στους συγκεντρωμένους ο Ηλίας Ψινάκης τόνισε ότι το γυμναστήριο δεν λειτουργεί γιατί κρίθηκε ακατάλληλο από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού: «Αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50.000 ευρώ και μερικούς μήνες φυλακή. Εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς. Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το πάρτι τελείωσε». Έλα μου όμως που μία δημοτική σύμβουλος τον εξόργισε μιας και χτυπούσε έντονα το χέρι της στο τραπέζι με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να μην κρατηθεί και να πει:

«Σκάσε μωρή... πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου». Βέβαια ο Ηλίας Ψινάκης στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved