Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν συναντιόμασταν, θα περνούσαμε πολύ ωραία με τον Ψινάκη»
G-Politics

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν συναντιόμασταν, θα περνούσαμε πολύ ωραία με τον Ψινάκη»

Για την κόντρα του με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και τη γυναίκα της ζωής του Ευγενία Μανωλίδου μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ να συναντήσει τον manager από κοντά.

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν έχω καμία σχέση ούτε με την ακροδεξιά, ούτε με τον ναζισμό. Άρα, από εκεί και πέρα είναι προφανές ότι ο κύριος Ψινάκης έκανε χιούμορ, και ως χιούμορ το εκλαμβάνω. Γέλασα πολύ» ανέφερε ο βουλευτής του Λα.Ο.Σ. σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος τον αποκάλεσε «πατσαβούρα της Βέρμαχτ», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Οι ενστάσεις μου (σ.σ. σχετικά με την είσοδο του manager στο κόμμα που ο ίδιος ανήκει) αφορούσαν στο ότι ο κύριος Ψινάκης έχει πολύ διαφορετικό προφίλ από εκείνο ενός υποψήφιου βουλευτού και αυτό είχε ενοχλήσει μια μερίδα των ψηφοφόρων μας. Αυτές τις αντιρρήσεις είχα μεταφέρει τότε. Καμία προσωπική αιχμή όμως δεν υπήρξε. Δεν ήταν προσωπικό θέμα «Άδωνις εναντίον Ηλία». Ήταν μια καθαρά πολιτική συζήτηση». Τι απαντά όμως ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ενδεχόμενο να πιεί… καφεδάκι μαζί με τον Ηλία Ψινάκη; «Γιατί μόνο έναν και πολλούς καφέδες θα έπινα με τον Ηλία Ψινάκη. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτή η συνάντηση. Φαντάζομαι ότι εφόσον είναι συνεργάτης με την Ευγενία, θα βρεθούμε. Δεν σας κρύβω ότι έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να γνωρίσω τον κύριο Ηλία Ψινάκη και να λύσουμε ενδεχομένως την παρεξήγηση. Πιστεύω ότι αν συναντιόμασταν, θα περνούσαμε πολύ ωραία».
Φυσικά ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ευγενία Μανωλίδου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ευγενία κι εγώ είμαστε μια ψυχή σε δυο σώματα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι που να χρειάζεται ο ένας την υπεράσπιση του άλλου και να μην την έχει. Η Ευγενία έχει κάνει τη ζωή μου πολύ πιο όμορφη. Κάθε μέρα με την Ευγενία είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Είμαι από τους συζύγους που γυρίζω στο σπίτι με λαχτάρα να δω τη γυναίκα μου».
Όσο για την συμμετοχή του στο «Dancing with the stars», ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει: «Βλέποντας πόσο σκληρά αγωνίζεται η Ευγενία γι αυτό, θα ήμουν αρνητικός (σ.σ. στο να συμμετάσχω στο “Dancing with the stars”) όχι από καθωσπρεπισμό, μη με δουν να χορεύω, αλλά γιατί δεν θα είχα το χρόνο να ανταπεξέλθω. Θα αντιδρούσαν τα Μέσα σίγουρα, αλλά ένας πολιτικός ο οποίος κάθεται και μετρά το τι θα πουν τα μέσα για να κάνει μια κίνηση που τη θεωρεί σωστή, είναι γελοίος».


Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved