Φραντσέσκα Πασκάλε: «Έτσι έριξα τον Μπερλουσκόνι»
G-Politics

Φραντσέσκα Πασκάλε: «Έτσι έριξα τον Μπερλουσκόνι»

«Στην ιδιωτική μας ζωή είναι τρυφερότατος και ακούραστος!» Αυτό αποκαλύπτει η σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην πρώτη της προσωπική εξομολόγηση.

Η Φραντσέσκα Πασκάλε αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα έκανε προκειμένου να αποπλανήσει τον Καβαλιέρε, σε ένα βιβλίο με τίτλο «Italiani volta gabbana», αποσπάσματα του οποίου φιλοξενεί καθημερινή εφημερίδα.
«Ήμουν ακόμη παιδί όταν μου καρφώθηκε στο μυαλό να τον γνωρίσω. Άρχισα να τον αγαπάω με μανιακό τρόπο. Ήταν πραγματικά γοητευτικός. "Πρόεδρε, είστε πανέμορφος" του είπα και εκείνος χαμογέλασε και με ρώτησε "Νιώθεις καλά;" Στο τέλος τον ξαναπλησίασα και του είπα: "Αυτός είναι ο αριθμός του τηλεφώνου μου. Περιμένω να με καλέσετε για να σημειώσω και τον δικό σας αριθμό"» αποκαλύπτει η Πασκάλε, η οποία πράγματι μερικές μέρες αργότερα δέχτηκε κλήση του. Στην αρχή βέβαια νόμιζε ότι κάποιος φίλος της τής έκανε πλάκα. «Πραγματικά δεν με αναγνώρισες;» της είπε ο Μπερλουσκόνι και το πρώτο τους τηλεφώνημα διήρκεσε δύο συνεχόμενες ώρες. «Του έλεγα συχνά ότι μας χωρίζουν 50 χρόνια και ότι θα μπορούσα να είμαι κόρη του ή ακόμη και εγγονή του. Του έλεγα πως ξέρω ότι έχει πολλές υποψήφιες συντρόφους, αλλά τόνιζα πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του και επαναλάμβανα ότι αργά ή γρήγορα θα με ερωτευόταν. Εκείνος μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ, αλλά ότι η διαφορά ηλικίας των 50 χρόνων είναι αγεφύρωτη» θυμάται η Πασκάλε για τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.
Μιλώντας για την καθημερινότητα τους, η Ναπολιτάνα τηλεπερσόνα αποκαλύπτει ότι ο Μπερλουσκόνι «είναι πολύ τρυφερός, ευχάριστος, ακούραστος». Δεν λείπουν όμως και οι τσακωμοί. «Είναι πολύ συχνοί και με κάθε αφορμή. Ακόμα και για το πώς θα τοποθετήσουμε ένα διακοσμητικό πάνω σε ένα ράφι» λέει χαρακτηριστικά η Πασκάλε, τονίζοντας ότι έως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να παρακολουθήσουν ούτε μία ταινία μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved