Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχασα κοινό μετά την ενασχόληση μου με την πολιτική»
G-Politics

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχασα κοινό μετά την ενασχόληση μου με την πολιτική»

O Ρένος Χαραλαμπίδης κάνει φέτος την παρθενική του εμφάνιση στο παιδικό θέατρο. Ήθελε να υπάρχει πολιτικό μήνυμα σε ό,τι κάνει φέτος;

«Πάντα εμπλεκόμουν, με την πολιτική, απλώς τώρα εμπλέκομαι άμεσα και όχι έμμεσα. Δεν μου αρέσει όμως η πολιτική παλαιάς κοπής. Μου αρέσει να γίνεται μέσα από μια όμορφη παράσταση, γιατί και η αισθητική είναι κομμάτι του πολιτισμού και της πολιτικής. Είτε το θέλω είτε όχι, είμαι σε μια περίοδο της ζωής μου που πρέπει να φανώ χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο, οπότε πρέπει να βρίσκω χρόνο για όλα. Η Ελλάδα τελευταίως διανύει μια δύσκολη εποχή πολλών απαιτήσεων και ένας καλλιτέχνης οφείλει να είναι ενεργός και συνειδητοποιημένος με το όποιο ρίσκο» τόνισε στο ΟΚ.

-Ποιο ήταν το ρίσκο για σένα;
«Κάθε δημόσιο πρόσωπο που αποφασίζει να εμπλακεί με την πολιτική πρέπει να είναι έτοιμο να διχάσει και να αποκτήσει εχθρούς. Έχασα κοινό μετά την ενασχόληση μου.»

-Ήσουν έτοιμος από την αποδοχή και το χειροκρότημα που είχες ως ηθοποιός, να αποκτήσεις εχθρούς;
Το 2012 ήταν καίριες οι εκλογές για την Ελλάδα και έπρεπε πρώτα να σκεφτώ το καλό του κοινωνικού συνόλου. Ήθελα να υπηρετήσω αυτό κα τον εαυτό μου. Φυσικά, άλλαξαν πολλά στη ζωή και τη δουλειά μου. Όμως τώρα εξισορροπείται η κατάσταση. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο για μένα είναι που κάποιοι με αγαπούν για τη δουλειά μου ως ηθοποιό παρά για πολιτικές μου ιδέες. Εξάλλου ποτέ δεν απασχόλησα τα Μέσα με την προσωπική μου ζωή. Η μοναδική φορά που απασχόλησα ήταν για τις πολιτικές μου απόψεις. Δεν το μετανιώνω ούτε για μια στιγμή και αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω θα το ξαναέκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved