Κατερίνα Στανίση: «Σε πάνελ δεν θα με δείτε»
G-Politics

Κατερίνα Στανίση: «Σε πάνελ δεν θα με δείτε»

Ως υποψήφια καταστρώνει προεκλογική εκστρατεία, προγραμματίζει συγκεντρώσεις, εμφανίσεις σε πάνελ και τηλεοπτικές αγχιμαχίες με ανθυποψηφίους άλλων κομμάτων η Κατερίνα Στανίση;

«Σε πάνελ δεν θα με δείτε. Μπροστάρης είναι ο αρχηγός του κόμματος, ο Απόστολος. Υπάρχει μια υποστηρικτική ομάδα, θα κάνουμε κάποιες περιοδείες στην Ημαθία, όμως αυτή την περίοδο, από τα Χριστούγεννα, είμαι ούτως ή άλλως σε περιοδεία, ταξιδεύω μέσα σε χιόνια και βροχές, κάνοντας εμφανίσεις σε μαγαζιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Με μια βαλίτσα στο χέρι είμαι. Δεν φαντάζεσαι τι αγαλλίαση αντλώ όταν βλέπω τους ανθρώπους να χορεύουν, να τραγουδάνε, να περνάνε καλά. Θέλω ο κόσμος να ξεδώσει» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η λαϊκή τραγουδίστρια είναι, μεταξύ άλλων, γνωστή για τη συνήθειά της να λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Φαίνεται πως το χρίσμα της υποψήφιας βουλευτή δεν μπορεί να το ανατρέψει αυτό. «Τι θα ήθελα να κάνω αν εκλεγώ βουλευτής; Να ασχοληθώ με τη φιλανθρωπία και τον πολιτισμό. Αυτό κάνω τόσα χρόνια, αυτό ξέρω να κάνω. Δεν έχω φλέβα πολιτικού, ούτε έχω σκοπό να κάνω καριέρα πολιτικού. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει τι μπορώ και τι έχω ικανότητα να κάνω. Δεν μπορώ να φτιάξω την Ελλάδα, μακάρι να μπορούσα».


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved