Ιδού η νέα πρώτη κυρία! Αυτή είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα
G-Politics

Ιδού η νέα πρώτη κυρία! Αυτή είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδος, μιας και μετά την μεγάλη του νίκη στις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας.

Μπορεί όλοι να μιλάνε για τον Αλέξη Τσίπρα και να ασχολούνται μαζί του, ωστόσο αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα πάντα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα είναι αλήθεια και ισχύει και στην περίπτωση του εν λόγω ζευγαριού.
Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή αλλιώς Μπέτυ, είναι η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο σχολείο όταν και ήταν μαθητές στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Έκτοτε είναι συνέχεια μαζί. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα και σήμερα είναι 40 ετών. Στα 18 της, πέρασε στο Πολυτεχνείο Πάτρας, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών.
Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2010 και πήρε το όνομα Παύλος, το όνομα δηλαδή που είχε και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ το 2012, γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί τους και πήρε το όνομα Ορφέας και Ερνέστο.
Δεν έχουν παντρευτεί αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Το αγαπημένο τους νησί είναι η Αίγινα, όπου πηγαίνουν συχνά διακοπές και φιλοξενούνται στο σπίτι φίλων τους.
Σύμφωνα μάλιστα με το Έθνος, μερικά χρόνια πριν, η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν δίστασε να αντιπαρατεθεί με φωτογράφο που παρακολουθούσε εκείνη, τα αγόρια της και τον Αλέξη, στη νότια Κρήτη, να κάνουν μπάνιο. «Αυτό που κάνεις είναι βρώμικο», του είπε. «Βρώμικη δουλειά κάνει ο σκουπιδιάρης», ήταν η απάντηση που εισέπραξε. «Ο σκουπιδιάρης κάνει έντιμη δουλειά», ήταν η απάντησή της.
Όσοι γνωρίζουν τη Μπέτυ Μπαζιάνα, μιλάνε για μία ήρεμη προσωπικότητα που ζει μία φυσιολογική ζωή και νιώθει άβολα με τη δημοσιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved