Ποιος σημερινός βουλευτής δήλωσε πριν τρία χρόνια «Με ποια λογική, οι βουλευτές παίρνουν ακόμα 6000ευρώ;»
G-Politics

Ποιος σημερινός βουλευτής δήλωσε πριν τρία χρόνια «Με ποια λογική, οι βουλευτές παίρνουν ακόμα 6000ευρώ;»

Τότε... πριν ακόμη εκλεγεί βουλευτής «έκραζε» τους μισθούς των βουλευτών που έφταναν τις 6.000 ευρώ.

Σήμερα ο γνωστός αυτός ηθοποιός βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής και το απολαμβάνει ιδιαιτέρως αφού δεν έχει σταματήσει να απαθανατίζει κάθε στιγμή του εκεί βγάζοντας selfies. Ο λόγος για τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος εκλέχθηκε στις εκλογές με το Ποτάμι.

«Τα τελευταία χρόνια πολλές επιχειρήσεις έκλεισαν, άρα μειώθηκαν τα έσοδα προς το δήμο ή το κράτος. Δεν μειώθηκε όμως ο μισθός των πολιτικών ή δημοτικών αρχόντων Με ποια λογική, οι βουλευτές παίρνουν ακόμα 6000ευρώ; Αφού πτώχευσε η χώρα , ένα χιλιαρικάκι για μισθό και πολύ είναι. Ή να παίρνουν όλοι ποσοστό. Είσαι δήμαρχος ; Ενάμιση χιλιαρικάκι και αν αυξήσεις τα έσοδα πάρε ένα bonus. Είσαι κυβερνών κόμμα ; Δυο χιλιάρικα και αν όταν κάνουμε ταμείο υπάρχουν κέρδη παίρνεις και κάτι παραπάνω. Αλλιώς, αντίο», αυτά δήλωνε το 2012 στο περιοδικό «Εγώ», όταν ήταν στα πάνω του εξαιτίας της διαφήμισης που είχε κάνει ως «Κίτσος» για γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Λέτε και σήμερα να πιστεύει τα ίδια ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος δέχτηκε δριμύτατη κριτική αφού μέσα στο κοινοβούλιο, τράβαγε selfie με συναδέλφους του.
Πηγή: ienimerosi

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved