Ο φύλακας άγγελος της Έλενας Κουντουρά
G-Politics

Ο φύλακας άγγελος της Έλενας Κουντουρά

Η Έλενα Κουντουρά έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες.

Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μπει μέσα στα 10 top model. Σύμμαχός της ο αδελφός της, Νίκος, ο οποίος την συμβουλεύει και εκείνη τον εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια, αφού είναι ο μόνος που της λέει την αλήθεια.
Ο Νίκος Κουντουράς είναι πολιτικός σύμβουλος για περισσότερα από 25 χρόνια, image maker και ειδικός στην παραγωγή πολιτικής και στον πολιτικό σχεδιασμό. Βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τους πολιτικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί, αφού δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Ο Νίκος Κουντουράς είναι ο άνθρωπος που έβαλε το μικρόβιο της πολιτικής στην Έλενα Κουντουρά. Το πρώην μοντέλο ακολουθεί πιστά τις συμβουλές του και τώρα νοιώθουν δικαιωμένοι και οι δυο, αφού κατάφερε να γίνει αναπληρώτρια υπουργός οικονομικών. Τέλος, ο Νίκος Κουντουράς είναι παντρεμένος με την Ξένια Πανταζή , η οποία πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1987 και έχουν αποκτήσει δυο κόρες.

Μάλιστα, ο Νίκος Κουντουράς είναι ο άνθρωπος που έχει αναδείξει πολλά γνωστά μοντέλα καθώς διατηρούσε για χρόνια πρακτορείο μοντέλων στο Κολωνάκι. Το Elena's model εκπροσωπούσε τόσο την Έλενα Κουντουρά, όσο την Ξένια Πανταζή, αλλά και την Ρέα Τουτουνζή, την οποία ανακάλυψε ο ίδιος. Στην πορεία αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την πολιτική από ένα άλλο πόστο και δεν το μετάνιωσε καθόλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved