G-Politics

Η άλλη όψη της Ραχήλ Μακρή

Στα έδρανα της Βουλής η Ραχήλ Μακρή είναι μία μαχητική πολιτικός, η οποία έχει μάθει να ανεβάζει τους τόνους και να πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Όμως στην προσωπική της ζωή, η βουλευτής του νομού Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από μία αφοσιωμένη σύντροφος στον σύζυγό της Ανδρέα Τσέκενη, αλλά πάνω από όλα μία τρυφερή μητέρα για τους δύο γιους της. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, σε μία χαλαρή βόλτα με τον άντρα της και τα παιδιά τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.


Ντυμένη κάζουαλ, άβαφη και σε πολύ καλή διάθεση, μαζί με την οικογένειά της έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο, σταματώντας σε κατάστημα με παιδικά παιχνίδια, όπου βέβαια οι γιοι της δεν ήξεραν τι να πρωτοδιαλέξουν. Εκείνη, μονίμως χαμογελαστή και δείχνοντας πολύ χαρούμενη, έκανε όλα τα χατίρια των παιδιών της που υπεραγαπά. Το έχει δηλώσει, άλλωστε, και η ίδια σε κατά καιρούς συνεντεύξεις της πως οι γιοι της είναι όλη της η ζωή και πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει και άλλα παιδιά, καθώς από μικρή φανταζόταν τον εαυτό της μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια.
Μάλιστα, όταν είχε ερωτηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη αν ήθελε να αποκτήσει και ένα κοριτσάκι, είπε πως η βαθύτερη επιθυμία της ήταν να έχει και άλλα δύο παιδιά ανεξαρτήτως φύλου, επισημαίνοντας όμως πως τα αγοράκια της δεν τα αλλάζει με τίποτα!
Δυστυχώς, λόγω των συνεχών επαγγελματικών υποχρεώσεών της καθημερινά αλλά και του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου που έχει στη διάθεσή της, δεν έχει τη δυνατότητα να περνά όσο χρόνο θα ήθελε με τους γιους της, όμως, όποτε τα καταφέρνει, είναι πραγματικά αφοσιωμένη σε αυτούς.
Ο ποιοτικός χρόνος που περνά μαζί τους είναι για την ίδια αξία ανεκτίμητη και κάνει τα πάντα για να είναι κοντά τους. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα και όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, επιλέγει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους να κάνουν διάφορες δραστηριότητες ως οικογένεια.
Το πρόγραμμά τους συνήθως, σύμφωνα με τη real, περιλαμβάνει βόλτες για ψώνια ή για παιχνίδι, παιδικά πάρτι ή ακόμη και επίσκεψη στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου. Ο,τι, δηλαδή, θα έκανε οποιαδήποτε πολυάσχολη μαμά μαζί με τους γιους της.


© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved