Αυτός είναι ο Υπουργός που εμπλέκουν στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τι λέει ο ίδιος;
G-Politics

Αυτός είναι ο Υπουργός που εμπλέκουν στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τι λέει ο ίδιος;

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη και της εξαφάνισής του.

Το πρόσωπο για το οποίο μιλούσε στις καταγγελίες της η Έλενα Ακρίτα είναι ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος φέρεται να είχε κάνει παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν «στα μαλακά» οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης παραδέχεται ότι τηλεφώνησε στον διευθυντή της σχολής αλλά πριν από δύο χρόνια και για εντελώς διαφορετικό θέμα. Μια μητέρα φοιτητή που κατάγεται από την Κρήτη τον παρακάλεσε να παρέμβει, ώστε να μειωθεί ποινή αποβολής από την φοιτητική Εστία, για φθορές που προκάλεσε ο συγκεκριμένος σπουδαστής με την παρέα του-είχαν ζωγραφίσει την Κρήτη στους τοίχους και είχαν προκαλέσει και άλλες ζημιές και τιμωρήθηκαν με τριήμερη αποβολή από τους χώρους της Εστίας.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης λέει πως τηλεφώνησε στον διευθυντή της σχολής, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος του είπε ότι δεν μπορεί να παρέμβει καθώς οι ποινές αποτελούν απόφαση του συμβουλίου.
Από την πλευρά του ο κ. Μάντζαρης επιβεβαίωσε την επικοινωνία με τον πρώην υπουργό, διευκρινίζοντας όμως πως αυτή «έγινε το 2013, ένα χρόνο πριν γραφτεί στη σχολή ο αγνοούμενος φοιτητής» και επιμένει ότι δεν έγινε αποδεκτό το «αίτημα» του πρώην υπουργού.
Πηγή: newpost

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved