Απόστολος Γκλέτσος: «Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου»
G-Politics

Απόστολος Γκλέτσος: «Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου»

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξή του μίλησε για τον λόγο που μένει στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού αλλά και για την κόρη του.

Στη δική σας περίπτωση η πολιτική είναι onemanshow;

«Όσο κι αν φαίνεται έτσι, δεν είναι καθόλου έτσι. Η πολιτική για μένα δεν είναι one man show. Δεν θα μπορούσα ούτε λεπτό να υπάρξω και να αναπνεύσω χωρίς αυτή την πολύ ικανή ομάδα που έχω από πίσω μου»

Έχετε δηλώσει σε συνέντευξη σας πως μένετε σε ένα υπόγειο διαμέρισμα, το οποίο μάλιστα ανήκει στη μητέρα σας. Πως γίνεται ένας άνθρωπος, που επί χρόνια έβγαζε πολλά χρήματα, να ζει σήμερα στα υπόγεια; Είναι από ανάγκη ή από επιλογή;
«Κατά τη δική μου άποψη, ένας πολιτικός που είναι αιρετός πρέπει να κάνει κάποια πράγματα. Οφείλει να παιδεύει, να εκπαιδεύει, να αυτοπεριορίζεται αλλά και να συμπάσχει με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που είναι αιρετός πρέπει να έχει ένα επίπεδο ζωής που να είσαι ίσο, ίσως και κατώτερο, από το μέσο όρο των πολιτών που τον έχουν ψηφίσει για να διαχειρίζεται τις ζωές τους. Για όλα αυτά λοιπόν μένω ακόμη στο υπόγειο της μητέρας μου».

Η κόρη σας, Βαλίσια, όταν σας βλέπει στην τηλεόραση πως αντιδράει; Σας κάνει κριτική;
«Η κόρη μου, μου κάνει αυστηρή κριτική. Είναι πια 12 ετών και βρίσκεται στη φάση της προεφηβείας. Υπάρχουν στιγμές που με έχει δει στην τηλεόραση και μου έχει πει "παρ' το αλλιώς". Συνήθως αυτό μου λέει κι εγώ καταλαβαίνω αμέσως τι θέλει να μου πει»

Η Βαλίσια έχει καταφέρει να κάνει τον Γκλέτσο να βάλει τα κλάματα;
«Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου. Έχω κλάψει από συγκίνηση και χαρά για μικρά πράγματα. Αν και τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που τελικά μετράνε περισσότερο στη ζωή».

Πηγή: Αγορά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved