Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία»
G-Politics

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία»

Το όνειρο της Παυλίνας Βουλγαράκη ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της έχει κάνει μια καριέρα στην πολιτική και συγκεκριμένα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να φτάσω 70 χρονών και να τραγουδάω σε μια ταβέρνα με την κιθάρα μου. Αλήθεια σ' το λέω. Να σταματήσω να γράφω δεν γίνεται. Το κάνω κάθε μέρα. Ασχέτως αν τα 8 στα 10 τραγούδια μου μπορεί να είναι χαζομάρες. Γράφω για προσωπικούς λόγους μου. γράφω στίχους, διαβάζω ποιήματα. Συνήθως γράφω όταν είμαι στενοχωρημένη. Προς το ξημέρωμα. Βέβαια έχει τύχει να μιλάμε, ας πούμε, εμείς και να γράφω στίχους, αλλά να μη θέλω να στο εξηγήσω εκείνη τη στιγμή. Συμβαίνει κι αυτό. Γενικά είμαι παντός καιρού. Κομάντο» τόνισε στο Big Fish.
-Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις το επώνυμο σου;
«Είναι και τρανταχτό όνομα, αλήθεια, δεν το σκέφτηκα ποτέ. Είμαι από την Κρήτη και στην Κρήτη το όνομα μας το τιμάμε. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύψω το όνομά μου. Και Παπαδοπούλου να το έκανα, πάλι η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ήμουν. Και Νέα Δημοκρατία που δεν ψηφίζω, πάλι η Παυλίνα Βουλγαράκη είμαι. Τα εννοώ αυτά που σου λέω, δεν στα λέω έτσι για να περνάει η ώρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved