Ζαγοράκης-Λίλη: Μία ηλιόλουστη ημέρα στην ύπαιθρο! (φωτό)
G-Politics

Ζαγοράκης-Λίλη: Μία ηλιόλουστη ημέρα στην ύπαιθρο! (φωτό)

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές στο πλευρό της συζύγου του Ιωάννας Λίλη και των παιδιών του Μαρίας και Ιωάννη πέρασε τη φετινή Πρωτομαγιά ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος εδώ και περίπου έναν χρόνο μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το Στρασβούργο, και τη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε για λίγες ημέρες κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Πρωτομαγιά ήταν μια καλή ευκαιρία για την οικογένεια να βρεθεί κοντά στη φύση και να απολαύσει την ηλιόλουστη ημέρα. Μαζί με φίλους βρέθηκαν στην εξοχή, στην περιοχή της Καρδίας, η οποία βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Από νωρίς το πρωί ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι φίλοι του αφοσιώθηκαν στο ψήσιμο και στην προετοιμασία εδεσμάτων, ενώ η Ιωάννα Λίλη με τις φίλες της, που είναι όλες μαμάδες, αφοσιώθηκαν στα παιδιά της. Όπως ορίζει η παράδοση, «έπιασαν τον Μάη» κόβοντας λουλούδια, έπαιξαν στην ύπαιθρο και απόλαυσαν την όμορφη ημέρα λίγο πριν συγκεντρωθούν στο γεμάτο μεζέδες τραπέζι για να γευματίσουν.
Το φαγοπότι κράτησε αρκετές ώρες με την παρέα να διασκεδάζει με καραόκε, ενώ η συγκέντρωση δεν άργησε να μετατραπεί σε ένα καθαρόαιμο ελληνικό γλέντι, το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Δέκα χρόνια τώρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη έχουν αποδείξει πως είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Μπορεί εδώ και έναν χρόνο εκείνος να περνά αρκετές ημέρες μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του, όμως δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο ούτε για εκείνον ούτε για τη σύζυγό του αφού την εποχή που μεσουρανούσε ως ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ και Εθνική Ελλάδας αναγκαζόταν συχνά να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Μπορεί το φετινό πρόγραμμα και της Ιωάννας να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο λόγω της εκπομπής «Όλα καλά» που παρουσιάζει στο Μακεδονία TV, όμως φροντίζει να μη λείπει από την καθημερινότητα των παιδιών της που υπεραγαπά, κάτι που αποτελεί την έγνοια και του Θοδωρή. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που, σύμφωνα με τη real, σκέφτονται πολύ σοβαρά να μετακομίσουν στο Στρασβούργο, χωρίς όμως έχουν ακόμα καταλήξει σε οριστική απόφαση. Το σίγουρο όμως είναι πως, αν τελικά το αποφασίσουν, θα επιστρέφουν οπωσδήποτε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα για τις διακοπές τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved