Ο γιος του Παπανδρέου μετακόμισε στην Νορβηγία χωρίς την σύντροφό του
G-Politics

Ο γιος του Παπανδρέου μετακόμισε στην Νορβηγία χωρίς την σύντροφό του

Από το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει ακουστεί τίποτε για τον Αντρίκο Παπανδρέου και την σύντροφό του, Πωλίνα. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε για τη Νορβηγία.

Ο Αντρικός, επέλεξε την Σκανδιναβική χώρα ίσως επειδή εκεί κατοικούν και κάποιοι στενοί συγγενείς της Πωλίνας Πατραμάνη, που τον βοήθησαν να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή. Η αγαπημένη του ταξίδευε στο Όσλο, συμφώνα με όσα ακούγονται, όποτε το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις της με την ομάδα, που τελείωσαν στις αρχές Απριλίου.
Είναι άγνωστο με τι ασχολείται στη Σκανδιναβία ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά στην Αμερική, πριν επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον βελονισμό. Οι φίλοι του εικάζουν ότι τελικά ο βελονισμός τον κέρδισε ολοκληρωτικά, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής του. Κάτι που επιβεβαίωσε ο πεθερός του και πατριός της Πωλίνας, κ. Δημήτρης Χαλκιαδάκης, όταν μίλησε στα Παραπολιτικά αισθανόμενος την ανάγκη να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τα επαγγελματικά βήματα της κόρης του, καθώς, όπως είπε, γράφτηκαν στον Τύπο ορισμένες ανακρίβειες, όπως ότι ήταν κομμώτρια.
«Δεν ισχύει αυτό. Έχει τελειώσει τουριστικές επιχειρήσεις και έχει εργαστεί σε ξενοδοχεία. Επίσης, προπονούσε κατά καιρούς μικρά παιδιά και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Αθήνα, σε σχολή προπονητών».
Όσο για τον γαμπρό του αποκάλυψε ότι, μετά τις σπουδές του στο εξωτερικό και στα Χανιά, το τελευταίο διάστημα ασχολείται με τις παραδοσιακές κινεζικές θεραπείες. «Ο Ανδρέας ξέρω ότι ασχολείται με τον βελονισμό. Έχει βγάλει και μια σχετική σχολή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου και της Εύας Ζησιμίδου είναι για πολλούς ένα παιδί που δεν χρησιμοποίησε ποτέ το βαρύ επίθετο της οικογενειακής δυναστείας. Κάτι που κατάλαβαν όλοι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, όταν υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις (επιλέχτηκε για το Σώμα των αλεξιπτωτιστών), χωρίς να λέει σε κανέναν ότι είναι ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου. Μεγάλωσε στην Αθήνα και μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστώνη για να σπουδάσει οικονομικά.


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved