Πιπιλή: «Παραήταν ανεξέλεγκτο το πρόγραμμα μου για να έχω οικογένεια»
G-Politics

Πιπιλή: «Παραήταν ανεξέλεγκτο το πρόγραμμα μου για να έχω οικογένεια»

Η Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξή της μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και το λόγο που δεν έκανε παιδιά.

Ερωτευτήκατε ποτέ συνάδελφο σας;

«Έναν άντρα παντρεύτηκα στη ζωή μου, κι αυτός ήταν δημοσιογράφος με τον οποίο δουλεύαμε μαζί του. Σήμερα, ύστερα από αυτόν, δεν είχα νταραβέρια με κανέναν άλλο συνάδελφο. Με τους περισσότερους άντρες δημοσιογράφους έγινα φίλη, οπότε δεν μπορούσα να τους δω μετά διαφορετικά. Και εξακολουθώ να έχω εξαιρετικά καλεί σχέσεις με το σύνολο των δημοσιογράφων, χώρια που πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονται σήμερα στην τηλεόραση όπως ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Γιάννης Πιτταράς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκίνησαν από δικές μου εκπομπές».

Έχετε πει ότι δεν θέλατε ποτέ να αποκτήσετε παιδιά και αναρωτιέμαι γιατί.

«Επειδή από πολύ μικρή απέκτησα πέντε ανίψια, βολεύτηκα με τη χαρά των παιδιών, ενώ τα αδέλφια μου αντιμετώπισαν και ζόρια. Για πολλά χρόνια μέναμε στον ίδιο δρόμο στα Εξάρχεια. Οπότε μου έφερναν τα παιδιά και τα κρατούσα ενώ πριν αρχίσουν τα δύσκολα, τα έπαιρναν. Εκτός του ότι, η δημοσιογραφία απαιτούσε να είμαι όλη την ώρα οε ένα αεροπλάνο και να ταξιδεύω. Ήξερα λοιπόν εκ των πραγμάτων ότι η δουλεία μου θα δημιουργούσε προβλήματα, τα οποία μετά θα είχαν αντίκτυπο και στο παιδί. Παραήταν ανεξέλεγκτο το πρόγραμμα μου για να έχω οικογένεια και παιδιά».

Η επιθυμία σας να μη γίνετε μητέρα ήταν λόγος χωρισμού με τον σύζυγο σας;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Η απόσταση ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Κάποια στιγμή εκείνος χρειάστηκε να πάει στη Γαλλία και στο Βέλγιο, εγώ πήγα να τον βρω, αλλά δεν άντεξα εκεί για πολύ. Έπρεπε για τρείς μήνες να αφήσω τη δουλειά μου, μετά να βγαίνω ως ανταποκρίτρια... Αναστατώθηκε πολύ η ζωή μου. Και δεν ήμουν μικρή όταν συνέβη αυτό. Ήμουν 30 χρόνων. Δεν μπορούσα να είμαι σε μία ξένη χώρα. Είχα μάθει να ζω στην Ελλάδα. Αν είχα ξεκίνησε: αργότερα τη δουλειά και 5εν είχαν ανοιχτεί αυτές οι προοπτικές, πιθανότατα να ήταν πολύ διαφορετική η ζωή μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved