Η Γκερέκου και ο Βοσκόπουλος... ο  πήχυς στη ΝΔ
G-Politics

Η Γκερέκου και ο Βοσκόπουλος... ο πήχυς στη ΝΔ

Η σημαία της κυβέρνησης, ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι το πρώτο θύμα της αποπομπής από την κυβέρνηση θα ήταν γυναίκα και μάλιστα η υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Α.Γκερέκου, θύμα των φορολογικών διαφορών του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, που φτάνει το υψος των 5,5εκατ. Ευρώ φοροδιαφυγής.

Το παράδοξο, είναι ότι στην νεότερη ιστορία μας, είναι ισως η μόνη γυναίκα που αποπέμπτεται από τον Πρωθυπουργό για ατασθαλίες του συζύγου της.
Ειχαμε συνηθίσει να βλέπουμε ανδρες υπουργούς να καρατομούνται εξ αιτίας σκανδάλων των γυναικών τους. Αλλαξαν οι καιροί, ο Γ.Παπανδρέου ηθελε γυναικεία πλειοψηφία στην κυβέρνησή του και να τώρα τα αποτελέσματα. Και μάλιστα το σκάνδαλο σκάει στην πλέον δύσκολη οικονομική κρίση και μάλιστα στην αρχή του καλοκαιριού που η υφυπουργός ειχε ενημερωθεί για τα θέματα και ήταν απαραίτητη στο πόστο της. Οπως ηταν φυσικό ο Πρωθυπουργός έκανε αμέσως αποδεκτή την παραίτησή της από την Μαδρίτη όπου βρίσκεται...και τώρα πολλοί τρίβουν τα χέρια τους για έναν γενικότερο ανασχηματισμό. Το θέμα όμως είναι άλλο, πόσοι πρώην και -ισως-νυν υπουργοί κρύβονται πίσω από τον υπουργικό θώκο του ή της συζύγου τους; Τι λέτε για μερικά παραδείγματα;
Σύζυγος πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Μ. Ζαχαρέα, πολλά και διάφορα εχουν ακουστεί κατά καιρούς-βλέπε βασικός μέτοχος-. Σύζυγος Γ.Αλογοσκούφη, πολλά real estate, μεγάλες δουλειές με ακίνητα. Σύζυγος Γ. Βουλγαράκη, λογιστικό γραφείο, offshore, υπογραφές για Βατοπέδι και πολλά άλλα. Γνωστη σύζυγος πρώην υπουργου της Εθνικής Οικονομίας της Ν.Δ , ακάλυπτες επιταγές για το πάθος της για τον τζόγο. Πρώην σύζυγος υπουργού της Ν.Δ σχέση με μαύρο χρήμα με μεγαλοεπιχειρηματία για τη στήριξη της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της. Και να η επίσημη απάντηση από το κόμμα της αντιπολίτευσης:.
“Μεγάλη καθυστέρηση στην κυβέρνηση καταλογίζει η Ν.Δ σε ότι αφορά την απομάκρυνση της Α.Γκερέκου.Σε μια περίοδο κατά την οποία ο κ. Γ.Παπανδρέου προχωρεί, με την πολιτική του σε δραματική οικονομική αφαίμαξη των ελληνικών νοικοκυριών, διεκδικώντας γα τον εαυτό του τον ρόλο του δημόσιου εισαγγελέα έναντι των πάντων, αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στο κόμμα του, ούτε καν μεταξύ των υπουργών του” αναφέρει σε δήλωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Αλήθεια κύριε Σαμαρά, εσείς θα κάνετε κανένα έλεγχο στα οικονομικά των πρώην των κυβερνήσεων σας....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved