Ταινία του Γαβρά για τη διαπραγμάτευση
G-Politics

Ταινία του Γαβρά για τη διαπραγμάτευση

Ο ρόλος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στη διαπραγμάτευση για την παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ ενέπνευσε τον διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά ο οποίος σκέφτεται να μεταφέρει τη συναρπαστική ιστορία του πρώην υπουργού στη μεγάλη οθόνη, αφού εξασφαλίσει τη συνεργασία του και βρει τον κατάλληλο πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real ο Ελληνας σκηνοθέτης επεξεργάζεται την ιδέα να γυρίσει το 2016 μια ταινία βασισμένη στα όσα εκτυλίχθηκαν ατή διάρκεια των διαπραγματεύσεων και στο ιστορικό των μαραθώνιων διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες το πρώτο εξάμηνο του 2015.
Η ταινία, αν υλοποιηθεί, θα ρίξει φως σε όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στις Συνόδους Κορυφής της ευρωζώνης, στην κόντρα του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας με τον Γερμανό ομόλογο του Σόιμπλε τον επικεφαλής του Eurogroup Ντάισελμπλουμ και τη διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, δίνοντας την ευκαιρία στον Γ. Βαρουφάκη να παρουσιάσει τη δική του οπτική γωνία όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις και να αποκαλυφθούν στοιχεία που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί έως σήμερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved