«Αδειάζει» η Πρωτοψάλτη τον Ψινάκη για τις προκλητικές του δηλώσεις
G-Politics

«Αδειάζει» η Πρωτοψάλτη τον Ψινάκη για τις προκλητικές του δηλώσεις

Διαφωνεί με τις δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη για τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η νέα υπουργός Τουρισμού, διαχώρησε τι θέση της μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Όλη η ανακοίνωση της κ. Πρωτοψάλτη:

«Θα ήθελα να απαντήσω στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων με θέμα τις δηλώσεις του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη πριν την έναρξη της συναυλίας μου.

Διαφωνώ κάθετα με δηλώσεις που καταγράφονται ως προσβλητικές, διαχωρίζω την θέση μου από αυτή τη φρασεολογία που είναι αντίθετη με τον πολιτισμό μου, το ήθος μου και θίγουν την αξιοπρέπειά μου ως γυναίκα και ως Ελληνίδα.

Για λόγους αποκατάστασης των πραγμάτων και αποτύπωσης της αλήθειας θέλω να διευκρινίσω ότι η δήλωση αυτή δεν έγινε ενώπιον μου και ήδη έχω διαχωρίσει την θέση μου από νωρίς μιλώντας απευθείας με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού. Σέβομαι τους έλληνες αρχαιολόγους και το έργο που υπηρετούν γιατί είναι σπουδαίο».

Οι αρχαιολόγοι, όπως αναφέρει το news.in χαρακτήρισαν «σεξιστικό παραλήρημα» τις προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Μαραθώνα, μετά την άρνηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να παραχωρήσει τον Τύμβο Μαραθώνα για την πρόσφατη συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη κι εκείνος με ανάρτηση του στο Instagram είχε απαντήσει: «Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμιά 15αριά ξινές οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στο χώρο που έπρεπε»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved