Δεν φαντάζεστε ποια μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός είναι πεθερά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη
G-Politics

Δεν φαντάζεστε ποια μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός είναι πεθερά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα. Σύζυγός του είναι η Ιωάννα Κολοκοτά, η οποία στέκεται διακριτικά στο πλευρό του και δεν θέλει να τραβά πάνω της την δημοσιότητα. 

Αυτό που ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν είναι ότι η Ιωάννα Κολοκοτά είναι κόρη μιας πολύ γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, της Νίτσα Μαρούδα, η οποία έχει παίξει σε πολλές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και ήταν ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα.

Όλοι θα την θυμάστε από την ταινία «Δεσποινίς Διευθυντής» όπου έπαιζε την σύντροφο του Αλέκου Αλεξανδράκη και… εξόργιζε την Τζένη Καρέζη.

Η Ελένη (Νίτσα) Μαρούδα, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1935. Έπαιξε σε πολλές ταινίες την δεκαετία 60' και του 70' με τους χαρακτηριστικά κωμικούς ρόλους της ξανθιάς όμορφης και τσαχπίνας νέας.

Σπούδασε ηθοποιία στη σχολή μουσικού θεάτρου Θεοφανίδη . Η πρώτη της ταινία στο σινεμά ήταν το "αγρίμι" του Κ. Καραγιάννη το 1960, και έπαιξε συνολικά σε 37 ταινίες δίπλα σε όλα τα ιερά τέρατα του Ελληνικού κινηματογράφου της εποχής. Τελευταία της ταινία ήταν το 1980 το "Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες" και τελευταία εμφάνιση της στην τηλεόραση της Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. το 1982 στην σειρά "Κομμωτήριο – Ιστορίες του σεσουάρ ". Έχουν μείνει χαρακτηριστικές οι ατάκες της "σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ" στην ταινία, «Ο Μικές παντρεύεται» το 1968, "θέλετε ένα περγαμόντο?" στη ταινία "Δεσποινίς διευθυντής", το 1968.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved