Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα»
G-Politics

Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Ο Τσίπρας προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα»

Ο γιος της Μαργαρίτας Παπανδρέου, Γιώργος, και πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος έχει ακούσει… πολλά. Πιστεύει ότι ο γιο της αδικήθηκε;

«Φυσικά και αδικήθηκε. Ο Γιώργος ήταν στον σωστό δρόμο και ήθελε να κάνει το καλύτερο για τον κόσμο. Είχε σκεφτεί μερικά πράγματα και είχε έτοιμα προγράμματα, αλλά δεν είχε υποστήριξη από το δικό του κόμμα. Έπρεπε να περάσει αυτά τα πράγματα στη Βουλή. Οι άνθρωποι εκεί σκέφτονται το δικό τους συμφέρον και ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα - και τώρα, πιο δύσκολα. Ο κόσμος και η νοοτροπία τους δεν το ήθελαν. Ο άνθρωπος που είναι στη Βουλή και θέλει να πάρει ψήφους για να μείνει εκεί δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους ψηφοφόρους του» τόνισε στο Secret.

-Πολλοί λένε ότι ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ποια είναι η γνώμη σας;

«Σε έναν βαθμό ισχύει αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν κοντά στις σκέψεις του Ανδρέα. Είναι ένα καλό παιδί, από το πανεπιστήμιο, που δεν έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του, στην αγορά. Έχει μυαλό, έχει προσωπικότητα, έχει σκέψεις, αλλά έχει και ένα πρόγραμμα μπροστά του που δεν είναι εύκολο να το βγάλει πέρα. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Μου φαίνεται ότι ο Τσίπρας, όταν μιλάει στον κόσμο, προσπαθεί να μιμηθεί τον Ανδρέα. Κάνει τις κινήσεις του. Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτή τη φοβερή κατάσταση είναι η ανάπτυξη. Εγώ έχω ένα πρόγραμμα για ανάπτυξη.»

-Πολλοί λένε ότι δύσκολα θα υπάρξει ένας ηγέτης όπως ήταν ο Ανδρέας.

«Αλήθεια είναι αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος σαν τον Ανδρέα. Τα δικά μου παιδιά έχουν ταλέντο, αλλά δεν θέλω να ασχοληθούν με την πολιτική. Είναι βρώμικος ο χώρος της πολιτικής. Τον έχουν ζήσει και ξέρουν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved