Εσείς ξέρετε την κυρία Δημάρχου; Δείτε την!
G-Politics

Εσείς ξέρετε την κυρία Δημάρχου; Δείτε την!

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, με τη σύζυγό του, Αδαμαντία Αναγνώστου, έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, "Sprectre".

Η πρώτη κυρία της Αθήνας, Ντία Αναγνώστου, όπως έχει πει ο Γιώργος Καμίνης, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την πολιτική και με τη δημοσιότητα, ενώ δηλώνει αφοσιωμένη στα πανεπιστημιακά της καθήκοντα και τον προτρέπει να προσέχει!

Ο ίδιος ο δήμαρχος έχει πει για εκείνη: «Δεν θέλει να κάνει δηλώσεις ούτε να δίνει συνεντεύξεις ούτε να φωτογραφίζεται. Είναι μια απολύτως έντιμη γυναίκα, καλή σύζυγος, καλή μαγείρισσα, εργασιομανής και ουδέποτε επιθύμησε θέση στο Δημόσιο».

Επίσης είναι μια καλή μητέρα, αφοσιωμένη αφενός στις δύο κόρες της, την Κατερίνα Μαρκέλα, 9,5 ετών, και την ηλικίας μόλις 12,5 μηνών Αγγελική, αφετέρου στα ακαδημαϊκά της καθήκοντα. Είναι γνωστό ότι λίγα 24ωρα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές η κυρία Ντία Αναγνώστου βρέθηκε στη Φλωρεντία, στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στα γραφεία του Συνηγόρου του Πολίτη,θεσμό που επί οκτώ χρόνια υπηρέτησε ο κ.Καμίνης. «Ηταν μια επιστημονική,υπηρεσιακή γνωριμία που κατέληξε σε σφοδρότατο έρωτα και εν συνεχεία σε γάμο»βεβαιώνουν οι συνεργάτες του κ.Καμίνη. Εκεί, η Αδαμαντία Αναγνώστου γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της (ο οποίος ήταν ήδη διαζευγμένος).

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη από αγροτική οικογένεια, αριστούχος φημισμένων αμερικανικών πανεπιστημίων όπως το Μount Ηolyoke College της Μασαχουσέτης, που ιδρύθηκε το 1837, ειδικευμένο στις ανθρωπιστικές και στις κοινωνικές επιστήμες, αλλά και στα πανεπιστήμια Yale και Ρrinceton, ήθελε από φοιτήτρια να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα.

Όσο για τη συμβουλή, που δίνει συνέχεια στον συζυγό της είναι: «Να προσέχεις την υγεία σου,είναι δουλειά που φθείρει. Πρέπει να την προφυλάξειςγια να προσφέρεις έργο στην πόλη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved