Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά και τα… 11 εγγόνια
G-Politics

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά και τα… 11 εγγόνια

Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Φάνη Πάλλη Πετραλιά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού έχει έντεκα εγγόνια. 

Ο μεγάλος της εγγονός, ο 18χρονος Μίλτος Γιαννακόπουλος, σπουδάζει Νομική στο Λονδίνο και η γιαγιά του του έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πάθος με την Ιστορία και η κ. Πετραλιά ελπίζει ότι ίσως ασχοληθεί με. τα ιστορικά αρχεία της οικογένειας από την εποχή της επανάστασης του 1821.

«Ο Μίλτος είναι εξωστρεφές παιδί, συγκροτημένο και σοβαρό. Είναι ολιγαρκής στην προσωπική του ζωή και σεμνός, με μεγάλο ενδιαφέρον για την Ιστορία και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Είναι πολύ δραστήριος», δήλωσε η γνωστή πολιτικός στο «Secret»

Από τα εγγόνια της, τα επτά είναι κορίτσια και δύο από εκείνα έχουν πάρει το όνομα της. Τα κορίτσια μάλιστα είναι πολύ καλές μαθήτριες και έχουν έφεση για τα καλλιτεχνικά. Τους αρέσει ο χορός, η μόδα, αλλά και η μουσική. Φυσικά ασχολούνται και με τον αθλητισμό, αφού κάποιες πάνε καράτε και μετέχουν και σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Μιλάνε από τρεις γλώσσες η καθεμία και μάλιστα έως και κινεζικά και ισπανικά.

Τα άλλα τρία αγόρια είναι ο Νικόλας, ο Φίλιππος και ο Νίκος. Ο τελευταίος έχει πάρει αριστεία, ως μαθητής στο γυμνάσιο, αλλά είναι και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αφού μετέχει σε πρωταθλήματα και τουρνουά σε όλη την Ευρώπη. Ο Φίλιππος μιλάει κινεζικά και μετείχε και στην εθνική ομάδα καράτε, έχοντας πάρει χρυσό μετάλλιο. Ο Νικόλας, τέλος, είναι ένα κοινωνικό παιδί, που είναι και πολύ καλός μαθητής. Αυτή που κλέβει την παράσταση και μοιάζει πιο πολύ με τη γιαγιά της είναι η 12χρονη Φάνη, κόρη του Ιάκωβου και της Λουίζας. «Αν και μικρή, είναι γνώστρια όλων των πολιτικών πραγμάτων και έχει και άποψη. Μου μοιάζει πιο πολύ από όλες. θα δούμε αν θα ασχοληθεί με την πολιτική», δήλωσε η γιαγιά της. «Όταν μαζευόμαστε την Κυριακή, είναι η μεγαλύτερη μου χαρά. Εμείς στο σπίτι έχουμε δη-μοκρατικές διαδικασίες, εξού και έρχονται όλοι κάθε Κυριακή για φαγητό... θέλουν, δεν θέλουν. Είμαστε μια πολύ μεγάλη "ταβέρνα". Είμαι πανευτυχής και πλέον τα μεσημέρια της Κυριακής μαγειρεύω, κάτι που για πολλά χρόνια δεν έκανα», δήλωσε η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved