Παύλος Χαϊκάλης - Μαρία Λύκου: Ο τρίτος γάμος του πάει πολύ!
G-Politics

Παύλος Χαϊκάλης - Μαρία Λύκου: Ο τρίτος γάμος του πάει πολύ!

Όπως όλα δείχνουν, ο Παύλος Χαϊκάλης έχει βρει για τα καλά την ηρεμία και την ευτυχία στην προσωπική του ζωή...

Το ζευγάρι, ακόμη και πριν παντρευτεί ήταν παντού μαζί. Η μοίρα τους ένωσε και από τότε πάλι είναι αχώριστοι. Και οι δυο, όποτε τους συναντάμε σε δημόσιες εξόδους είναι χαμογελαστοί και λάμπουν από ευτυχία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι βρήκε το άλλο του μισό.

Ο ίδιος, όταν την είχε πρωτογνωρίσει δήλωνε: «Ναι, είμαι ερωτευμένος. Δεν ξέρω ακόμα για γάμο, θα δούμε. Ας μη βιαζόμαστε. Κανείς δεν ξέρει ποτέ τι θα γίνει. Ο,τι θελήσει ο Θεός».

Από τα πλέον αθόρυβα ζευγάρια της σόουμπιζ ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μαρία Λύκου. Οι κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις τους είναι για να παρακολουθήσουν κάποια θεατρική παράσταση

Η αρχιφύλακας Μαρία Λύκου έως τον Σεπτέμβριο του 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την εκλογή του ως βουλευτή, ο Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. την απόσπαση της συντρόφου του στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια.

Δυο προηγούμενοι γάμοι κι ένας γιος

Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά τον οικογενειακό του βίο, ενώ ουδέποτε απέκρυψε το γεγονός ότι ο έρωτας είναι κάτι που τον τρέφει και τον αναζωογονεί. Στο ενεργητικό του έχει ήδη δύο γάμους, ο πρώτος έγινε πριν από 25 χρόνια με την ηθοποιό Ευδοξία Πεντζάκη, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο. Σήμερα ο γιος του, Γιώργος, είναι 24 ετών και οι σχέσεις τους είναι άψογες, ωστόσο ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχεται πως, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών και πολιτικών του υποχρεώσεων, δεν στάθηκε όσο θα έπρεπε δίπλα στο παιδί του.

Ο βουλευτής ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της Εκκλησίας με την επίσης ηθοποιό Μαργαρίτα Σολδάτου. Με εκείνη, η σχέση τελμάτωσε και το διαζύγιο ήρθε εντελώς φυσιολογικά. «Τη δεύτερη φορά, στον δεύτερο γάμο μου, καταλήξαμε σαν αδέλφια. Δεν έχω χωρίσει άσχημα ούτε λόγω απιστίας. Δεν μου αρέσει να αδικώ την επιλογή μου», είχε εξομολογηθεί σχετικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Κεραυνοβόλος ήταν και ο έρωτας με την ηθοποιό Νικολέττα Βλαβιανού, την τηλεοπτική σύζυγό του στο σίριαλ του MEGA «Πολυκατοικία» αλλά και σύντροφό του στην πραγματική ζωή. Όταν χώρισαν, επέλεξαν να μείνουν φίλοι, καθώς συνέχισαν να συνεργάζονται για χρόνια στο θέατρο και τα τηλεοπτικά πλατό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved