Μισέλ Ομπάμα: «Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ, όχι όμως ως πρόεδρος»
G-Politics

Μισέλ Ομπάμα: «Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ, όχι όμως ως πρόεδρος»

Το «thema people» βρέθηκε στο Οστιν του Τέξας, όπου η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama, μίλησε μεταξύ άλλων για το αν έχει βλέψεις για πρόεδρος των ΗΠΑ στο κοντινό μέλλον.

«Δεν μπορεί να ασχολείσαι με τα κοινά και να μην αγαπάς τους ανθρώπους. Κάποιοι το κάνουν, αλλά εγώ αγαπώ τους ανθρώπους και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ και να δουλεύω μαζί τους. Όχι όμως ως πρόεδρος. Έχω δύο παιδιά σπίτι, τα οποία πέρασαν ήδη μια φορά τη διαδικασία αυτή και, πιστέψτε με, δεν είναι εύκολη. Έτσι και αλλιώς, υπάρχουν άπειροι τρόποι να επηρεάσεις τον κόσμο και δεν περνούν όλοι μέσα από τον Λευκό Οίκο. Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ εύκολα από την ενεργό δράση. Αν τα 30 μου ήταν μια καλή ηλικία, πού να δείτε πόσο καλή και δυνατή είναι αυτή των 50. Και περιμένω να είμαι ακόμα πιο δυναμική στα 60 κ.ο.κ. Πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει κανείς και εκτός Λευκού Οίκου - και ίσως ακόμα περισσότερα, χωρίς τους περιορισμούς και τα φώτα της δημοσιότητας ή τους τύπους που σε ακολουθούν σε αυτή τη θέση. Υπάρχει μια πιθανότητα η φωνή μου να φτάσει σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να με ακούσουν επειδή είμαι η πρώτη κυρία. Προσπαθήστε κι εσείς, όλοι, τη δική σας ευλογία να τη μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο και να επηρεάσετε τον κόσμο με όμορφο τρόπο», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το τι θα της λείψει πιο πολύ φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο; «Πιο πολύ απ’ όλα θα μου λείψετε εσείς, οι νέοι άνθρωποι με τους οποίους έρχομαι σε επαφή κάθε μέρα και με εμπνέετε να συνεχίσω την προσπάθειά μου. Θα μου λείψουν όλες οι ιστορίες που ακούω, χαρούμενες ή θλιμμένες, και με κάνουν να σκέφτομαι ότι, αν εγώ τα κατάφερα, τότε μπορεί ο καθένας να τα καταφέρει και να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να βοηθήσει μέσα από τις εμπειρίες του. Το ταξίδι με αυτούς τους ανθρώπους θα μου λείψει, δεν θα διακοπεί όμως, ακόμη και αφού πάψω να είμαι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved