Εύα Καϊλή: Μιλάει για το καμπανάκι της μητρότητας και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη!
G-Politics

Εύα Καϊλή: Μιλάει για το καμπανάκι της μητρότητας και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη!

Μπορεί να μην της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, όμως η Εύα Καϊλή όταν ερωτάται, λέει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Η βουλευτής, αποκαλύπτει τα σχέδιά της για οικογένεια αλλά και το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αυτόν τον καιρό.

Σκέφτεσαι να κάνεις δική σου οικογένεια;
Φυσικά και το σκέφτομαι. Απλώς επειδή πλέον άλλαξαν τα πράγματα, δεν έχω ούτε την πίεση την κοινωνική για να το κάνω νωρίς ούτε αυτή της οικογένειάς μου, για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Άρα, βιολογικά αισθάνομαι ότι είμαι καλά, ότι μπορώ να προσφέρω αυτή τη στιγμή πάρα πολύ στη χώρα μου στα πιο δύσκολα. όμως έχω και ισορροπίαστην προσωπική μου ζωή. 'Εχω προσωπική ζωή, απλά το να μπορέσω να μπω στη διαδικασία να κάνω και παιδιά θέλει περισσότερο χρόνο.

Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας;
Άμα άκουγα μια "καμπάνα", θα στο έλεγα (γέλια). Αλλά όχι. Ξέρω ότι είναι κάτι που θα το ήθελα, αλλά για να το θέλεις πρέπει να βρεις τον σωστό άνθρωπο να σου το προκαλέσει. Εγώ είμαι σε μια κατάσταση που, ναι, το βλέπω ότι μπορεί να γίνει, και σύντομα, αλλά δεν είναι κάτι που έχω βάλει στα "πρέπει" μου.

Eίσαι ερωτευμένη;
Είμαι πολύ καλά. Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Προφανώς, για να είμαι ισορροπημένη, πάντα προσπαθώ να είμαι σε μια όμορφη σχέση. Μπορεί να μην κράτησαν κάποιες για μια ζωή, αλλά αλλάζουμε και δεν έχω μείνει μόνη μου για μεγάλα διαστήματα, για να πω ότι είμαι σε άρνηση ή ότι ο χώρος ή η δουλειά μου με κάνουν να μη σκέφτομαι την προσωπική μου ζωή.

Πηγή: Παραπολιτικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved