Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Το τραγούδι που έγραψα για τη Ν.Δ. τελείωσε την καριέρα μου εκεί»
G-Politics

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Το τραγούδι που έγραψα για τη Ν.Δ. τελείωσε την καριέρα μου εκεί»

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς είχε γράψει ένα τραγούδι για τη Νέα Δημοκρατία, που δημιούργησε ντόρο.

«Το τραγούδι που είχα γράψει για τη Νέα Δημοκρατία δεν μου έκανε καλό. Μπορώ να πω ότι ίσως τελείωσε η καριέρα μου εκεί, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αυτό, θα το ξανάκανα, ει-δικά στις καταστάσεις; που ζούμε σήμερα. Είχα φτιάξει 3 κα-σέτεε με σατιρικά τραγούδια, κι ένα κομμάτι χρησιμοποιήθηκε ως το τραγούδι που έμπαινε πε-ρισσότερο στις μεγάλες συγκεντρώσει του κόμματος πριν από την εμφάνιση του εκάστοτε αρχηγού στην εξέδρα και το έφεραν σαν τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε στο Λοιπόν.

- Είναι καλό να παίρνει θέση στην πολιτική ένας καλλιτέχνης ή έχει επίπτωση στην καριέρα του;

«Πιστεύω ότι είναι καλό, έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, ο οποίος πιστεύει σ' εμάς και θα ήθελε να έχει μια ξεκάθαρη άποψη στο τι πιστεύουμε εμείς και δεν τον κοροϊδεύουμε. Εγώ είμαι ξεκάθαρος, το πληρώνω ή όχι.»

-Έχετε σκεφτεί κάποια στιγμή να διεκδικήσετε βουλευτικό θώκο;

«Όχι, θα μπορούσα να έχω, έλαβα μέρος σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ξοδεύοντάς μόνο 150 ευρώ, τη φορά που κατέβηκα με τον Κώστα Καραμανλή. Οχι, δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Είμαι ατίθασος, δεν θα μπορούσα να είμαι στο Κοινοβούλιο σε μία ομάδα που θα πρέπει να υπακούω στο τι πρέπει να γίνει και τι όχι. Εχω τις απόψεις μου, τις ακολουθώ και τις στηρίζω μέχρι το τέλος. Προτιμώ να είμαι στο χώρο που υπηρετώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved