Πρώτες κυρίες με… απαιτήσεις!
G-Politics

Πρώτες κυρίες με… απαιτήσεις!

Ταξίδια για shopping στη Νέα Υόρκη, πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό και πολυτελείς ανακαινίσεις.

Η νέα πρώτη κυρία της Βραζιλίας Μαρσέλα Τέρνερ μπορεί να βρέθηκε μόλις προσφάτως κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως φαίνεται ότι εξασκούνταν χρόνια για τον ρόλο της σούπερ σταρ.
Γνωστή και ως η «Κάρλα Μπρούνι της Βραζιλίας», η 33χρονη εντυπωσιακή κοπέλα, πρώην μοντέλο, είναι 42 χρόνια νεότερη από τον σύζυγό της Μίχελ Τέρνερ, ο οποίος χρίστηκε μεταβατικός πρόεδρος της Βραζιλίας την περασμένη εβδομάδα, μετά την απομάκρυνση της Ντίλμα Ρούσεφ.
Με την οικονομία σε ελεύθερη πτώση και τη χώρα να μαστίζεται από τη διαφθορά των πολιτικών προσώπων, οι συμπολίτες της Τέρνερ δύσκολα θα της συγχωρέσουν μια «Μαρία Αντουανέτα» που φαίνεται αποκομμένη από τα προβλήματά τους και απρόθυμη να εγκαταλείψει το χλιδάτο lifestyle της.
Οταν ο 75χρονος Τέρνερ ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου το 2011, η σύζυγός του απαίτησε, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, πλήρη ανακαίνιση της επίσημης κατοικίας του αντιπροέδρου, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, προτού δεχτεί να μετακομίσει σε αυτή, προκειμένου, όπως είπε, ο γιος τους να νιώθει σαν στο σπίτι του.


Οι εργασίες περιελάμβαναν και κάποιες βελτιώσεις στην πισίνα του Jaburu Palace, όλα με χρήματα των Βραζιλιάνων φορολογουμένων. Παράλληλα, νοίκιασε διαμέρισμα στον ίδιο δρόμο, ώστε να φιλοξενούνται η μητέρα και η μικρότερη αδελφή της, η οποία είχε κάνει προκλητική φωτογράφιση για το «Playboy», κάθε φορά που επισκέπτονταν την Μπραζίλια, στο οποίο απασχολούνταν 52μελές προσωπικό, επιβαρύνοντας τους φορολογουμένους με 25.500 ευρώ μηνιαίως.


Στο στόχαστρο των κομμάτων της αντιπολίτευσης και των χρηστών των social media βρίσκεται αυτές τις μέρες η σύζυγος του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό. Η 41χρονη Σοφί Γκρεγκουάρ, πρώην τηλεπαρουσιάστρια στο Κεμπέκ, φέρεται ότι ζήτησε επιπλέον προσωπικό για να τη βοηθά στα επίσημα καθήκοντά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Soleil», η Γκρεγκουάρ πνίγεται από αιτήματα ομάδων που επιθυμούν να τη συναντήσουν για να προωθήσουν τα θέματά τους και έχει μόνο έναν βοηθό για τη διαχείριση των επίσημων υποχρεώσεών της, ενώ έχει και τη φροντίδα των τριών παιδιών της.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Ολιβιέ Ντάτσεσνο επιβεβαίωσε ότι η Γκρεγκουάρ λαμβάνει έναν εξαιρετικά μεγάλο όγκο αλληλογραφίας και προσκλήσεων, γι' αυτό αναζητούνται νέοι τρόποι για τη στήριξή της, προκειμένου «να απαντηθούν οι επιστολές των πολιτών από όλη τη χώρα εγκαίρως».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved