Οικογένεια Obama: Από τον Λευκό Οίκο στον γκρίζο πύργο αξίας 3.800.000 ευρώ
G-Politics

Οικογένεια Obama: Από τον Λευκό Οίκο στον γκρίζο πύργο αξίας 3.800.000 ευρώ

Η οικογένεια του Barack Obama μετά το τέλος της θητείας του θα φύγει από τον Λευκός Οίκος.

Έτσι, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του κατέληξαν στο σπίτι που θέλουν να μείνουν και το αγόρασαν έναντι 3.800.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν γκρίζο πύργο με εμβαδόν 760 τ.μ στην Καλοράμα , μια από τις πιο σικ γειτονιές της πόλης.
Η οικία χτίστηκε το 1928 και διαθέτει μεγάλους χώρους, που θα εξασφαλίσουν στην τετραμελή οικογένεια άνετη διαβίωση, με διαφορετικά δωμάτια-γκαρνταρόμπες, μπάνιο για εκείνον και για εκείνη, χώρο ψυχαγωγίας και κήπο. Το σπίτι ανήκε στον Τζο Λόκχαρτ, πρώην εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου επί Μπιλ Κλίντον, διαθέτει συνολικά εννέα υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια και ένα WC, ενώ όλοι οι χώροι του είναι προσεγμένοι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Το φουαγιέ με το μαρμάρινο πάτωμα εξυπηρετεί ως χώρος υποδοχής των καλεσμένων πριν από την είσοδό τους στο κυρίως σαλόνι, σήμα κατατεθέν του οποίου αποτελεί το μεγάλο μαρμάρινο τζάκι. Φυσικά, το σπίτι διαθέτει πολλά σαλόνια, όλα με θέα στον κήπο, αλλά το καθένα ιδανικό για διαφορετική χρήση, όπως για δεξιώσεις ή πολιτικά τετ α τετ. Στην κουζίνα, όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα, δεσπόζει η μαρμάρινη νησίδα, που εξυπηρετεί και ως πρόχειρη τραπεζαρία.
Η ηλεκτρική κουζίνα διαθέτει διπλό φούρνο και έξι εστίες, έτσι ώστε να καθίσταται ευκολότερη η προετοιμασία των γευμάτων από τους σεφ, ενώ η κυρίως τραπεζαρία του σπιτιού βρίσκεται σε διπλανό χώρο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα γραφείο, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα θα μπορέσει να εργαστεί απερίσπαστος για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων του, καθώς επίσης και οι κρεβατοκάμαρες.
Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει μπαρ και κελάρι κρασιών. Παρά το γεγονός ότι ο Ομπάμα θα παραδώσει το «Beast», όπως ονομάζεται η θωρακισμένη προεδρική λιμουζίνα, θα συνεχίσει να χαίρει της προστασίας των μυστικών υπηρεσιών. Το γεγονός, επομένως, ότι το σπίτι διαθέτει μόνο δύο θέσεις πάρκινγκ μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved