G-Politics

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ρόλο… «ξεναγού»

Ο Γιώργος Παπανδρέου τώρα και σε ρόλο… «ξεναγού».

Σύμφωνα με το Secret, ο πρώην πρωθυπουργός, με ανανεωμένο στυλ, αφού εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς μουστάκι, ανέλαβε να ξεναγήσει ξένους φοιτητές από τον Καναδά στην ιστορική βίλα «Γαλήνη» στο Καστρί, όπου έζησαν πολλά από τα χρόνια της ζωής τους ο «Γέρος της Δημοκρατίας», αλλά και ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο πρώην πρόεδρος του Κινήματος περιέγραψε με συντομία την ιστορία του σπιτιού, ενώ μοιράστηκε με τους συνομιλητές του κάποιες άγνωστες στιγμές με πρωταγωνιστές τον πατέρα του και τον παππού του.

Σε αυτή την προσπάθεια τον βοήθησε ο γιος της Σοφίας Παπανδρέου, Κώστας Κατσανέβας, ο οποίος βρέθηκε στο ιστορικό σπίτι της οικογένειάς του με τους φοιτητές από το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Τορόντο, το οποίο έχει εντάξει στο πρόγραμμά του τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και μαθήματα για τη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, με πρωτοβουλία, μάλιστα, του δραστήριου εγγονού του Α. Παπανδρέου, ο οποίος υπήρξε επί τρία χρόνια πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Φοιτητών της καναδικής πόλης.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved