Σε αναζήτηση… εργασίας η Δήμητρα Παπανδρέου για να επιβιώσει
G-Politics

Σε αναζήτηση… εργασίας η Δήμητρα Παπανδρέου για να επιβιώσει

Η Δήμητρα Παπανδρέου ψάχνει δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει και να πληρώσει τα χρέη της καθώς βρίσκεται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται καθημερινά.

Η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, μετά τη συγγραφή και του τελευταίου της βιβλίου, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να αναζητήσει εργασία. Σύμφωνα με το «Secret», δηλώνει ευθέως πια και στο στενό φιλικό περιβάλλον της ότι, είναι αποφασισμένη να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό το χρονικό διάστημα, απευθυνόμενη σε φίλους και γνωστούς, ψάχνει για δουλειά και στον ιδιωτικό τομέα τόσο για να επιβιώσει όσο και για να αρχίσει να αποπληρώνει τα χρέη της. Η πολιτική της εμπειρία, δίπλα σε έναν πολιτικό ηγέτη ενδεχομένως να εκτιμηθεί κυρίως από τους λίγους πολιτικούς φίλους που έχει.

Πάντως, όπως πολλές φορές έχει ομολογήσει και η ίδια, οι πολιτικοί της φίλοι όχι μόνο της γύρισαν την πλάτη εδώ και πολλά χρόνια, αλλά από τη στιγμή που «έφυγε» ο Ανδρέας Παπανδρέου και δεν χρειάζονταν την «εύνοιά» της, την εγκατέλειψαν στην τύχη της - κάποιοι μάλιστα στράφηκαν και εναντίον της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved