Η Φώφη Γεννηματά μιλά για το πρόβλημα του καρκίνου και αποκαλύπτει τι είναι το σημάδι στα χείλη της
G-Politics

Η Φώφη Γεννηματά μιλά για το πρόβλημα του καρκίνου και αποκαλύπτει τι είναι το σημάδι στα χείλη της

Η Φώφη Γεννηματά ανοίγει την καρδιά της και μιλά για το πρόβλημα του καρκίνου που αντιμετώπισε, ενώ αποκαλύπτει και τι είναι το σημάδι που έχει στα χείλη της. 

-Ταλαιπωρήθηκες και εσύ στο παρελθόν και μίλησες ανοιχτά για τον καρκίνο. Γιατί το έκανες και τι συμβουλή θα έδινες σε μια γυναίκα που έχει το ίδιο πρόβλημα.

«Είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν μου αρέσει το κρυφτούλι. Πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού γύρω από το θέμα. Όλες οι γυναίκες πρέπει να μάθουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Και κυρίως παίρνουμε θάρρος η μία από την άλλη. Καμιά δεν είναι η μόνη, και δεν πρέπει να είναι μόνη. Το μήνυμά μου είναι ότι η ζωή δεν σταματά δεν είσαι λιγότερο γυναίκα, μη δειλιάσεις, πάλεψε το, μπορείς να νικήσεις» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Αισθάνθηκες κάποια στιγμή ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου;

«Πολλές φορές στη ζωή μου ένοιωσα να μου συμβαίνει αυτό. Στα 20 μου αρρώστησε η μητέρα μου, τότε της έδιναν 2 χρόνια ζωή. Δεν πίστευα ότι συνέβαινε σε μας αυτό. Έδωσε μεγάλη μάχη, έζησε 10 χρόνια, ήμασταν πολύ δεμένες και όσες δυσκολίες και αν περάσαμε δεν σταματήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Πηγαίναμε για τις χημειοθεραπείες στο ΜΕΤΑΞΑ, βλέπαμε με τις ώρες τη θάλασσα μπροστά μας και σχεδιάζαμε το επόμενο ταξίδι στη Σύμη. Έμαθα πολλά από το κουράγιο της και την αισιοδοξία της. Προσπαθώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και να βάζω στόχους. Αγωνίστηκα 10 χρόνια για να αποκτήσω την πρώτη μου κόρη και τελικά σήμερα είμαι μητέρα τριών παιδιών. Όταν αρρώστησα, η μικρή μου ήταν 2 χρονών, δεν μπορούσα να αντέξω την ιδέα ότι δεν θα είμαι δίπλα της. Οκτώ χρόνια μετά, μιλάμε μαζί. Δεν το βάζω εύκολα κάτω.»

-Πολλοί αναρωτιούνται τι είναι αυτό το σημάδι στα χείλη σου;

«Έτσι γεννήθηκα. Επέλεξα να μην κάνω πλαστική.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved