Γεννηματά: «Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές. Αποχωρισμοί, αρρώστιες, θεραπείες, πόνος, αγωνία, πίκρα
G-Politics

Γεννηματά: «Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές. Αποχωρισμοί, αρρώστιες, θεραπείες, πόνος, αγωνία, πίκρα

Η Φώφη Γεννηματά ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της μέχρι σήμερα.

«Ήταν πολλές οι δύσκολες στιγμές. Οι αποχωρισμοί, οι αρρώστιες, οι θεραπείες, πόνος, αγωνία, πίκρα αλλά οι καλές στιγμές ήταν περισσότερες. Μαζί με την αδελφή μου, τη Μαίρη τα αντιμετωπίσαμε όλα με στωικότητα και είπαμε προχωράμε μπροστά. Έχει κι εκείνη τρία παιδιά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τα βλέπεις να μεγαλώνουν, να ανθίζουν, να χτίζουν τη δική τους ζωή, το σπίτι να γεμίζει με τους φίλους τους και χαρούμενες φωνές. Αυτά θέλω να σκέφτομαι. Τα θετικά όχι τα αρνητικά» τόνισε στα Παραπολιτικά.

-Είναι δύσκολος ένας γάμος όταν πρόκειται για μια γυναίκα που είναι αρχηγός κόμματος και έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα;

«Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής κολύμπησα στα βαθιά. Τον τελευταίο χρόνο έχω χάσει εντελώς τον έλεγχο του χρόνου μου. Πάντα ήταν δύσκολο, όπως για κάθε εργαζόμενη γυναίκα, να τα ισορροπώ όλα, αλλά αυτό που ζω είναι χωρίς προηγούμενο. Αλλά χωρίς προηγούμενο είναι και αυτό που ζει η χώρα μας. Τα είδαμε όλα με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τη χρεοκοπία και το GREXIT, έκλεισαν οι τράπεζες, επιβλήθηκαν capital controls,δύο φορές εκλογές μέσα σε ένα χρόνο. Μόνιμη επιτροπεία, κόφτης σε μισθούς και συντάξεις, η δημόσια περιουσία στους δανειστές για έναν αιώνα. Σε αυτές τις συνθήκες τα περιθώρια για προσωπική ζωή είναι μικρά. Δεν παραπονιέμαι, είναι επιλογή μου αυτή η ζωή. Ευτυχώς όμως βρίσκω και στήριξη και κατανόηση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved