Ευτυχισμένη με νέο αμόρε η Εβίνα Γιακουμάτου
G-Politics

Ευτυχισμένη με νέο αμόρε η Εβίνα Γιακουμάτου

Είναι νέα, όμορφη, επιτυχημένη και αγαπάει τη δουλεία της και την οικογένεια της.

Η Εβίνα Γιακουμάτου, κόρη του γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στον χώρο της πολιτικής, έχοντας μια ισχυρή παρακαταθήκη: την «ατζέντα», αλλά και το όνομα του πατέρα της.

Αυτόν τον καιρό η όμορφη δικηγόρος, όπως αναφέρει η Secret, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Βασίλη Γιακουμάρου. Ο γνωστός από πολλές συμμετοχές του σε αγαπημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης ηθοποιός γνωρίστηκε με την όμορφη Εβίνα σε πολυσύχναστο μαγαζί του Κολωνακίου, στο οποίο δουλεύει ως barman.

Εκείνος, άνετος, φιλικός και πρόσχαρος, με την εικόνα του «άγριου» που δίνει μέσα από τα σίριαλ στα οποία έχει εμφανιστεί κατά καιρούς να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εκείνη, πάντα γελαστή, ιδιαίτερα επικοινωνιακή και μάχιμη δικηγόρος. Από την πρώτη στιγμή οι δυο τους «δέθηκαν», παρά τα διαφορετικά ωράρια και τις επαγγελματικές τους ανησυχίες.

Οι εμφανίσεις τους όσο περνά ο καιρός πληθαίνουν. Μάλιστα, το ευτυχισμένο ζευγάρι, έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, καθώς η Εβίνα έχει συστήσει τον καλό της στην οικογένεια της. Οι γονείς της, ιδιαίτερα προσιτοί άνθρωποι, έχουν συμπαθήσει τον σύντροφο της κόρης τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved