Η νέα ζωή του Γιώργου, η μοναξιά της Άντας, η ερωτευμένη Μαργαρίτα και ο Ανδρέας στην Σκανδιναβία
G-Politics

Η νέα ζωή του Γιώργου, η μοναξιά της Άντας, η ερωτευμένη Μαργαρίτα και ο Ανδρέας στην Σκανδιναβία

 «Σκορποχώρι» αναφώνησε άτομο από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, όταν κλήθηκε να περιγράψει την καθημερινότητα των μελών τής άλλοτε αχώριστης οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ο ένας στη Δύση και ο άλλος στην Ανατολή» συνέχισε μιλώντας στην Espresso προσθέτοντας όμως «ότι όλοι είναι καλά, απλά δεν είναι μαζί».

Όσοι συναντούν σήμερα τον Γιώργο Παπανδρέου υποστηρίζουν ότι έχει επανακτήσει απόλυτα την καλή διάθεσή του. Ατενίζει, μάλιστα, με αισιοδοξία το μέλλον. Μένει πλέον μερικές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από το Καστρί, στον απομονωμένο παραθαλάσσιο οικισμό Δικαστικά στην περιοχή του Μαραθώνα.

Πολλά βράδια τα περνάει σε ένα διαμέρισμα στα βόρεια προάστια. Εκεί είναι το σπίτι τής -εδώ και αρκετούς μήνες- αγαπημένης του. Πρόκειται για μία Ολλανδέζα που γνώρισε σε ένα από τα ταξίδια του στο εξωτερικό. Οι ελάχιστοι φίλοι που τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για μία γυναίκα που λειτούργησε καταλυτικά στην ψυχολογία του και τον κέρδισε ολοκληρωτικά. «Ήταν η περίοδος που είχαν γκρεμιστεί σχεδόν όλα στο πολιτικό πεδίο και το μέλλον έμοιαζε σκοτεινό» σχολιάζει άνθρωπος του περιβάλλοντός του.

Η πρώην σύζυγός του, Άντα Παπανδρέου, η οποία διέμενε για ένα μικρό διάστημα σε διαμέρισμα φίλης της στο Κολωνάκι, ζει πλέον μόνη της στο Καστρί. Άλλωστε, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά να προχωρήσουν οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Σήμερα έχει στο πλευρό της ελάχιστους καλούς φίλους, με τους οποίους απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς. Αν και η κόρη της Μαργαρίτα είναι ακόμα η μεγάλη αδυναμία της, οι δυο τους δεν περνούν τόσο χρόνο μαζί, καθώς η νεαρή Παπανδρέου, εκτός από τις σπουδές της, βιώνει και τον πρώτο της έρωτα.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική ζωή του Αντρέα Παπανδρέου, γιου του Γιώργου Παπανδρέου από το πρώτο γάμο του με την Εύα. Ο νεαρός αρραβωνιάστηκε έναν χρόνο νωρίτερα την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα Πατραμάνη στην Κρήτη, η οποία ζει και εργάζεται εκεί. Ο ίδιος, όμως, δεν ρίζωσε στο νησί. Λίγο μετά τους αρραβώνες που πραγματοποιήθηκαν σε φιλικό σπίτι για να αποφύγουν τους ανεπιθύμητους παπαράτσι, ο Ανδρέας εγκατέλειψε όχι μόνο την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα.

Εδώ και μήνες βρίσκεται στη Νορβηγία, όπου εργάζεται ως βελονιστής. Ο λόγος που επέλεξε τη σκανδιναβική χώρα είναι γιατί εκεί βρίσκονται συγγενείς της αγαπημένης του, που προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν στην προσαρμογή του.

Η Μαργαρίτα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη δύσκολη μετάβαση που βίωσαν οι γονείς της. Αυτή ήταν που άσκησε και στους δύο πίεση για να βάλουν στην άκρη τα προβλήματά τους και να βρουν μια κάποιου είδους ισορροπία στην κοινή ζωή τους.

Σήμερα, όμως, έχει κρατήσει τις αποστάσεις της, εστιάζοντας στη δική της προσωπική ευτυχία. Όσοι τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για μία σφόδρα ερωτευμένη κοπέλα, που αφιερώνει όλο τον χρόνο της στον σύντροφό της. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Χάρη Καπαγιάννη. Ο φοιτητής Ιατρικής είναι τα τελευταία 2,5 χρόνια ο εκλεκτός της καρδιάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved