Μπλερ-Παπανδρέου: Δοκίμασαν κρασιά στην Σαντορίνη
G-Politics

Μπλερ-Παπανδρέου: Δοκίμασαν κρασιά στην Σαντορίνη

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Τόνι Μπλερ και Γιώργος Παπανδρέου, προτού αναχωρήσουν παρέα για την Ιο δοκίμασαν κρασιά στην Σαντορίνη. 

Αν και έμειναν ένα βράδυ στο κοσμοπολίτικο νησί, φρόντισαν να επισκεφθούν το οινοποιείο και Μουσείο Οίνου, στο χωριό του Βόθωνα, στον δρόμο για το Καμάρι, και να δοκιμάσουν τις ονομαστές ποικιλίες του κρασιού του.

Σύμφωνα με το neasantorini, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας και η οικογένεια του, που έχουν έρθει για διακοπές στη χώρα μας προσκεκλημένοι από τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ, αλλά και από τον πρώην γενικό γραμματέα Τουρισμού και δήμαρχο Ιου Γιώργο Πουσαίο, έφτασαν στη Σαντορίνη το πρωί της περασμένης Τρίτης. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να μεταβούν με πλοίο στην Ιο, όμως τελικά αποφασίστηκε να παραμείνουν στη Σαντορίνη για ένα βράδυ.

Στο διάστημα της παραμονής του ο Μπλερ δοκίμασε σαντορινιά κρασιά στο οινοποιείο του Γιώργου Κουτσογιαν-νόπουλου και ενθουσιάστηκε από την εκπληκτική, όπως τη χαρακτήρισε, ποιότητα τους. Ζήτησε να μάθει για τον τρόπο καλλιέργειας του θηραϊκού αμπελώνα και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του οινοποιείου.

Ο Μπλερ συνέστησε στον Γιώργο Παπανδρέου να επισκεφθεί το γνωστό οινοποιείο και να πιει ένα ποτηράκι, κάτι που έγινε την αμέσως επόμενη ημέρα! Έπειτα έφυγαν μαζί για την «εναλλακτική» Ιο, όπου εξακολουθούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved