Τάσος Παλαντζίδης: «Εγώ έχω πάψει να ψηφίζω από το 1990»
G-Politics

Τάσος Παλαντζίδης: «Εγώ έχω πάψει να ψηφίζω από το 1990»

Για την κρίση στην Ελλάδα και πώς κρίνει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάσος Παλαντζίδης.

«Ο ιμπεριαλισμός δεν έχει σύνορα, δεν είναι διακρατικός. Δεν έχει επεκτατικές βλέψεις μόνο η Γερμανία. Κοιτάξτε τι γίνεται γύρω μας. Απλά αυτή τη στιγμή ζούμε έναν άλλου είδους πόλεμο. Ποιος μεγαλοκαρχαρίας θα φάει ποιον. Τους φτωχούς τους έχουν κατασπαράξει. Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά. Για να αντιδράσουμε στην Ελλάδα πρέπει να γίνει κάτι μαζικά, αλλά πλέον δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός να εμπνεύσει τον λαό, γιατί όλοι είναι ύποπτοι. Δεν μπορείς ποια να πιστέψεις σε κανέναν. Εγώ έχω πάψει να ψηφίζω από το 1990. Δεν με νοιάζει αν η ψήφος μου πάει στο πρώτο κόμμα. Μα σε όποιο κι αν πάει, τι διαφορά θα έχει; Οι πολιτικοί αποφασίζουν και ο λαός πληρώνει. Έχουμε προδοθεί. Όλα είναι στημένα, τι από τη Δεξιά, τι από την Αριστερά. Αυτοί κατευθύνουν μάζες και η μάζα είναι επικίνδυνη, δημιουργεί φανατισμό. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Έπιασα τον εαυτό μου στο γήπεδο να φανατίζεται, στο ποδόσφαιρο.
Για μένα οι νέοι μας είναι ήρωες. Παίρνουν ελάχιστη πνευματική τροφή και πληροφόρηση, ωστόσο έχουν αντιστάσεις και καταλαβαίνουν», λέει ο ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved