Ο παραγωγός και σεναριογράφος, γιος πρώην Υπουργού
G-Politics

Ο παραγωγός και σεναριογράφος, γιος πρώην Υπουργού

Μπορεί ο πατέρας του να έχει ασχοληθεί με την πολιτική, εκείνος όμως προτίμησε την Τέχνη και συγκεκριμένα τον κινηματογράφο.

Ο Βασίλης Κιλτίδης, γιο του πρώην υπουργού Κ. Κιλτίδη, τόλμησε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να δημιουργήσει τη δική του ταινία. Η νέα ταινία δράσης από τη δημιουργική ομάδα Fig Leaf Media Production, που φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε χιλιάδες λάτρεις του είδους, έχει άρωμα Ελλάδας και διαδραματίζεται στο Νομό Κιλκίς, λόγω και της καταγωγής του παραγωγού και σεναριογράφου από την περιοχή.

Πρόκειται για μια περιπέτεια δράσης, βασισμένη στη νέα ελληνική πραγματικότητα, που συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με το πολεμικό υπερθέαμα, με τον σεναριογράφο να αντλεί έμπνευση από τις καταστάσεις με τις οποίες «παλεύει» καθημερινά η ελληνική κοινωνία, αλλά και από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα..

«Κάποια χρόνια πριν ολοκλήρωσα την ιστορία που "περιτυλίγει" τον Βασίλη Κεσσάριο, βασικό χαρακτήρα της ιστορίας και επί πολλά χρόνια alter ego μου στα social media. Τότε πίστευα ότι έγραφα ακρότητες. Σήμερα φοβάμαι μήπως η πραγματικότητα με ξεπεράσει», λέει στο Secret και συνεχίζει: «Η προσπάθεια ήταν υπεράνθρωπη και το εγχείρημα ατελείωτο. Στην πορεία άκουσα τα πάντα. Ότι η ταινία θα μείνει στα χαρτιά και στον σχεδιασμό. Ότι δεν θα ολοκληρώσει καν τα γυρίσματα. Ότι μια ταινία της Θεσσαλονίκης δεν θα τα βρει με τους μεγάλους των Αθηνών. Ότι τα σαλόνια της 7ης Τέχνης δεν είναι για εμένα. Ο ραγιαδισμός ήταν παντού κυρίαρχος. Εδώ είμαστε λοιπόν, μετά την απόλυτη κατάθεση ψυχής, με τον ιδρώτα και το μεράκι όλων των συντελεστών, να έχουμε την ταινία ολοκληρωμένη και έτοιμη να προβληθεί. Η "Κακή αρχή" είναι μια ελληνική, ανεξάρτητη και μη χρηματοδοτούμενη παραγωγή, που με έβαλε προσωπικά σε τεράστιες περιπέτειες. Προτρέπω τον κόσμο να υποστηρίξει την τρελή ιδέα που είχαμε, να χτίσουμε έστω κάτι μικρό, αλλά τόσο σημαντικό, μέσα στα ερείπια του σύγχρονου ελλαδικού πολιτισμού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved