Γιάννης Μπουτάρης: «Δε θα έκανα εγώ τον μ@@κα του χωριού»
G-Politics

Γιάννης Μπουτάρης: «Δε θα έκανα εγώ τον μ@@κα του χωριού»

Ο Γιάννης Μπουτάρης φορά σκουλαρίκι, έχει τατουάζ, έχει κάνει γυμνή φωτογράφηση, ενώ κάθε του άποψη γίνεται viral στο Διαδίκτυο. Ποιο είναι το νόημα αυτής της τόλμης;

«Δεν είμαι τολμηρός, απλώς λειτουργώ με τα δικά μου δεδομένα. Με κατηγορούν ότι αλλάζω εύκολα γνώμη. Βεβαίως και αλλάζω. Φέτος, για παράδειγμα, δεν ήθελα να εμφανιστώ στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για όσα συμβαίνουν στην πόλη μου. Οταν όμως ήρθα σε επαφή με τους άλλους φορείς και είδα ότι εκείνοι για τους δικούς τους λόγους είχαν αντίθετη άποψη και δεν θα απείχαμε όλοι μαζί ώστε να έχει νόημα μια τέτοιου είδους κίνηση, έκανα πίσω. Δεν θα έκανα εγώ τον μ@@κα του χωριού. Για όλα τα υπόλοιπα που φαίνονται απρόβλεπτα ο κύκλος μου με έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους πράγματα. Πολλές φορές νιώθω ότι οι συνεργάτες μου τα έχουν βαρεθεί όλα αυτά. Ξέρουν, όμως, πολύ καλά ποιος είμαι και το έχουν αποδεχτεί. Οταν μου πρότειναν να κάνω τη φωτογράφηση στην οποία θα εμφανιζόμουν γυμνός από τη μέση και πάνω, το δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη διότι ήταν για τους σκοπούς της ευαισθητοποίησης σχετικά με το AIDS. Ηθελα να βοηθήσω καθότι πουλάω. Οσο για τα τατουάζ μου; Ενα θα πω: H εγγονή μου ζωγράφισε για εμένα το επόμενο σχέδιο, το οποίο μάλιστα πρόκειται να κάνω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

- Τι σας ενοχλεί στις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα;

«Η επιθετικότητα των ανθρώπων. Για να καταλάβεις τον άλλον και να κατανοήσεις τις αντιλήψεις, αλλά και τις αντιδράσεις του, πρέπει να μπεις στα παπούτσια του. Μόνο τότε συζητάς σαν άνθρωπος, αλλιώς πλακώνεσαι. Οι άνθρωποι σήμερα αρέσκονται στις επιθέσεις, απωθώντας κάθε προσπάθεια κατανόησης.»

- Τι σας χαλαρώνει από τη δουλειά;

«To κεφάλαιο «κρασιά» έχει κλείσει για μένα. Εχω παραδώσει πλέον τη σκυτάλη στα παιδιά μου. Οπότε, πηγαίνω πια στο κτήμα για να χαλαρώσω, να χαζέψω και να δοκιμάσω κάποια κρασιά. Το μάτι μου, όμως, πέφτει συνήθως σε όλα τα στραβά. Από εκεί και πέρα, μου αρέσει πολύ το σινεμά. Θα έλεγα ότι είμαι σινεμαδάκιας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved