«Yoga picnic» στο «Κτήμα Μαργαρίτα»
G-Politics

«Yoga picnic» στο «Κτήμα Μαργαρίτα»

Μετά τις γαμήλιες δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις που διοργάνωνε στο κτήμα της στην Αλμυρή Κορινθίας, η Μαργαρίτα Παπανδρέου βρήκε νέο τρόπο να αυξήσει τα εισοδήματά της, ενοικιάζοντας τον χώρο και για... πικνίκ με μαθήματα γιόγκα!

Η 93χρονη μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε και νοίκιασε το «Κτήμα Μαργαρίτα» σε στούντιο γυμναστικής.

Όπως φαίνεται, η γνωριμία του Γιώργου Παπανδρέου με την Ολλανδέζα γυμνάστρια Γουέντι Κονέλι δεν άλλαξε μόνο τη δική του ζωή! Πρώτη φορά νοικιάστηκε ο χώρος τον Αύγουστο, όταν περισσότερα από 15 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, ώστε να λάβουν μέρος στο μάθημα γιόγκα με τίτλο «yoga Picnic».

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία την ίδια μέρα να απολαύσουν και μια βουτιά στην πισίνα του κτήματος. Ετσι, όσοι παρευρέθηκαν πλήρωσαν το ποσό των 10 ευρώ για να κάνουν μάθημα γιόγκα διάρκειας μιάμισης ώρας από τις 10 το πρωί έως τις 11.30, ενώ όσοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μόνο την πισίνα με το θαλασσινό νερό του «Κτήματος Μαργαρίτα» πλήρωσαν 8 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved