Ολάντ: Το νέο βιβλίο αναζωπυρώνει την κόντρα με την πρώην σύζυγό του
G-Politics

Ολάντ: Το νέο βιβλίο αναζωπυρώνει την κόντρα με την πρώην σύζυγό του

Το νέο βιβλίο προκαλεί πολλές αντιδράσεις και αναζωπυρώνει την κόντρα του με την πρώην σύζυγό του και όχι μόνο. 

Στο βιβλίο των 663 σελίδων, όπου περιλαμβάνονται εξομολογήσεις του προέδρου απ' όλη τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στο Μέγαρο των Ηλυσίων, όπως έχουν σταχυολογηθεί από δύο δημοσιογράφους που το υπογράφουν, η Τριερβελέρ εμφανίζεται ως μία τρελή από ζήλια γυναίκα που αλλοίωσε επίτηδες τις απόψεις του Ολάντ περί φτωχών, τους οποίους φέρεται ότι αποκαλούσε κοροϊδευτικά «ξεδοντιάρηδες». Συγκεκριμένα, το 2014 στο δικό της βιβλίο «Ευχαριστώ για τη στιγμή» η Τριερβελέρ ισχυριζόταν ότι ο πρόεδρος δεν αγαπά τους φτωχούς. «Αυτός, ένας άνθρωπος της Αριστεράς, τους αποκαλεί κατ' ίδίαν ξεδοντιάρηδες, πολύ υπερήφανος για το χιούμορ του» έγραφε χαρακτηριστικά.

«Της είχα πει: "Βλέπω τους ανθρώπους που έρχονται προς το μέρος μου στις διαδηλώσεις. Είναι φτωχοί. Είναι άνθρωποι χωρίς δόντια". Είναι απαίσιο, είναι προδοσία. Όταν λέω ότι αγαπώ τους ανθρώπους είναι αλήθεια» απαντάει ο Ολάντ.

Η Τριερβελέρ έσπευσε να ανεβάσει στο twiter το περιεχόμενο του μηνύματος που της είχε στείλει ο πρόεδρος στο οποίο αναφερόταν σε ξεδοντιάρηδες. Η δημοσιογράφος έχει κάθε λόγο να είναι έξαλλη, αφού το νέο βιβλίο την παρουσιάζει ως «αρρωστημένα ζηλιάρα», που «προκάλεσε πολλές ζημιές». Αποκαλύπτεται ότι ο πρόεδρος εξακολουθεί να πληρώνει μέρος του ενοικίου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved