Νέο βιβλίο «φωτιά» ετοιμάζει η Μαργαρίτα Παπανδρέου
G-Politics

Νέο βιβλίο «φωτιά» ετοιμάζει η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Η χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου ετοιμάζεται να «ξαναχτυπήσει» εκδοτικά με ένα νέο, «καυτό» και άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο.

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της «Έρωτας και εξουσία», μέσω του οποίου αποκάλυψε δεκάδες άγνωστες στιγμές της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, η Μαργαρίτα Παπανδρέου ετοιμάζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret να εκδώσει ένα ερωτικό βιβλίο-ρομάντζο, με το περιεχόμενο του να φαίνεται ότι θα γίνει talk of the town.

Έρωτας, καυτές σκηνές, αγωνία, δράση, αλλά και μυστήριο είναι μερικά από τα στοιχεία που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του αναγνώστη, αφού η Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει βάλει τη φαντασία της να οργιάσει. Όσον αφορά το σενάριο, βασική ηρωίδα είναι, μια γυναίκα που ζει μόνιμα στην Αμερική. Όμορφη, καλλιεργημένη και έξυπνη. Η ζωή της αρχίζει να μπερδεύεται και να αποκτά ενδιαφέρον και δράση όταν βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες και πρέπει να διαλέξει τον έναν για να συνεχίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει ήδη γράψει το μισό βιβλίο και με μεγάλο ζήλο, δουλεύει πυρετωδώς καθημερινά στο καταφύγιο της, στην Κάτω Αλμυρή Κορινθίας, για να το ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μάλιστα, μιλάει στους δικούς της με μεγάλη χαρά για το βιβλίο, που, όπως λέει, είναι άκρως αποκαλυπτικό και πολλές γυναίκες ίσως αισθανθούν ότι έχουν έρθει στη θέση της βασικής ηρωίδας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved