Η Έφη Αχτσιόγλου αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας χωρίς ένσημα
G-Politics

Η Έφη Αχτσιόγλου αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας χωρίς ένσημα

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν έως χθες και θα είναι για πολλά χρόνια ακόμη ένας από τους πλέον μισητούς υπουργούς των τελευταίων πολλών χρόνων.

Δεν είναι μόνον οι μνημονιακές «σφαγές» στις συντάξεις και οι θηριώδεις ασφαλιστικές εισφορές που θα αποτελειώσουν δεκάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Δεν είναι οι χαριστική βολή του έδωσε στα ταμεία.
Είναι το προκλητικό και συνάμα προσβλητικό του ύφος και στυλ με το οποίο απευθύνονταν στον ελληνικό λαό για να του πει σχεδόν με κοροϊδευτικό χαμόγελο τη μια μέρα ότι γεννήθηκε κομμουνιστής και την άλλη ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις.
Οι επιστολές που έστειλε σε περίπου 200.000 συνταξιούχους ήδη καίγονται στις διαδηλώσεις και αυτό ήταν το μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι πρέπει να τον αποσύρει από το προσκήνιο.
Ο ελληνικός λαός θα σταματήσει να βλέπει καθημερινά το αυτάρεσκο ποσέτ (σ.σ. μαντηλάκι στην μπροστινή τσέπη του σακακιού) του εργατολόγου που από υπερασπιστής (!) των απολυμένων έγινε ο δήμιος της εργασίας στην Ελλάδα. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved