Ανατροπή στο θρίλερ. Ζει η κόρη του πολιτικού αρχηγού
G-Politics

Ανατροπή στο θρίλερ. Ζει η κόρη του πολιτικού αρχηγού

Πολιτικό θρίλερ με την κόρη του πολιτικού αρχηγού. Τελικά… ζει.

Μετά τις φήμες ότι η κόρη του πρώην προέδρου του Ουζμπεκιστάν, Γκουλνάρα Καρίμοβα έχει πεθάνει, ο Ισλάμ Καρίμοφ τζούνιορ μιλά για την απομόνωση της μητέρας του και κατηγορεί τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο BBC, αρνήθηκε τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η μητέρα του είναι νεκρή και ζήτησε από τις ουκρανικές αρχές να το αναδείξουν.

«Με την απομόνωσή της για δύο ή τρία χρόνια, χωρίς καν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα που κάθε άνθρωπος αξίζει σε αυτή τη γη, είμαι βέβαιος ότι οποιοσδήποτε στη θέση της θα χρειαζόταν κάποιου είδους ιατρική φροντίδα. Αλλά διανοητικά είναι υγιής. Τα δημοσιεύματα ότι νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική είναι ψευδή.

Οι πανίσχυρες μυστικές υπηρεσίες της χώρας "SNB", είναι υπεύθυνες για την απομόνωσή της αλλά και την απαγόρευση στην πρόσβαση σε πληροφορίες για το τι συνέβη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να μην μπορούμε να απαντήσουμε σε μία απλή ερώτηση: "Πού είναι η Γκουλνάρα; Σε κατ' οίκον περιορισμό, για ποιο λόγο; "Για πόσο χρονικό διάστημα; Και υπό επιτήρηση ποιου; Αυτές οι απλές ερωτήσεις θα πρέπει να απαντηθούν», δηλώνει ο γιος της. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει η φήμη ότι είναι νεκρή. Είναι όμως; Αφού δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα».

Ο Ισλάμ Καρίμορφ τζούνιορ δεν έχει άμεση επαφή με τη μητέρα του αλλά κρατά επαφή μαζί της μέσω της δίδυμης αδερφής του που παραμένει στον Ουζμπεκιστάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved