H Δήμητρα Λιάνη έφτιαξε κουραμπιέδες με τα παιδιά των χωριών SOS
G-Politics

H Δήμητρα Λιάνη έφτιαξε κουραμπιέδες με τα παιδιά των χωριών SOS

H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έπλασε κουραμπιέδες με τα παιδιά των «Παιδικών Χωριών SOS» και μαζί γέμισαν τα «κουτιά της αγάπης».

Περιτριγυρισμένη από παιδιά η σύζυγος του αείμνησχου Ανδρέα Παπανδρέου ανασήκωσε τα μανίκια και πέρασε ένα απόγευμα παρέα με λιλιπούτειους φίλους της από τα «Παιδικά Χωριά SOS». Εμφανώς συγκινημένη, θυμήθηκε χα Χριστούγεννα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τις επισκέψεις τους σε φιλικά σπίτια, αλλά και χα φαγητά που μαγείρευε αυτές τις ημέρες, ενώ αποκαλύφθηκε και ένα μεγάλο μυστικό που έκρυβε για χρόνια...

«Ναι έδινα τον μισθό μου για αυτόν τον σκοπό. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ», είπε στη Freddo και τόνισε: «Ξέρετε, μέσα μου κρύβω και εγώ ένα παιδί. Ένα παιδί που δεν θα φύγει ποτέ από την ψυχή μου. Είναι χρέος όλων μας και κυρίως των πολιτικών προσώπων να συνδράμουμε σε τέτοιου είδους προσπάθειες».

Όταν η κουβέντα φτάνει στο μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό του Ανδρέα Παπανδρέου, η ίδια συγκινείται: «Με τον Ανδρέα όλα τα Χριστούγεννα ήταν υπέροχα. Δεν ξεχωρίζω κάποια. Τέτοιες ημέρες πηγαίναμε σε φίλους. Έρχονταν οι φίλοι σε εμάς. Μαγείρευα, έφτιαχνα γλυκά. Ήταν άμορφα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved