Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Αν ζούσε ο Ανδρέας θα μας προστάτευε»
G-Politics

Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου: «Αν ζούσε ο Ανδρέας θα μας προστάτευε»

Η γοητευτική χήρα του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη βρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργάνωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS, έπλασε κουραμπιέδες μαζί με τους μικρούς της φίλους και μοίρασε χαμόγελα.

Η ίδια μιλώντας στο Secret θυμήθηκε στιγμές που περνούσε με τον εκλιπόντα σύζυγο της τις άγιες ημέρες.

«Πηγαίναμε από σπίτι σε σπίτι καλεσμένοι ή καλούσαμε εμείς φίλους. Ήταν όμορφα», λέει συγκινημένη και θυμάται πως και εκείνη έφτιαχνε πολλά γλυκά και μαγείρευε.

«Πάντα μαγείρευα, ωστόσο η σπεσιαλιτέ μου είναι η ψαρόσουπα. Ακόμη και σήμερα έχω φίλους από την Κρήτη που μου στέλνουν φρέσκο ψάρι και μαγειρεύω», λέει και αποκαλύπτει τη σχέση της με τα Παιδικά Χωριά SOS. «Πάντα ήμουν δίπλα τους. Από τότε που είχα αναλάβει το γραφείο του Ανδρέα. Διέθετα ένα μέρος του μισθού μου κάθε μήνα και το προσέφερα στα Χωριά. Τότε δεν το γνώριζε κανείς. Το έκανα επειδή με είχε ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα η δράση τους. Νομίζω ότι τα πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να στηρίζουν αυτούς τους φορείς και όχι να τους επιβαρύνουν. Αυτό τουλάχιστον ήταν για μένα τρόπος ζωής. Τότε που μπορούσα προσέφερα», λέει και εξηγεί για ποιο λόγο δεν τη βλέπουμε να δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Ξέρετε, πολλές φορές τα Μέσα προέβαλλαν κάτι άλλο από αυτό που είμαι και έτσι τα αποφεύγω. Αισθάνομαι πως κρύβω ένα μικρό παιδί μέσα μου και σαν παιδί είμαι αυθόρμητη και δοτική», απαντά ενώ πλάθει κουραμπιέδες με τα παιδιά που την έχουν περιτριγυρίσει. Εκείνη φαίνεται χαρούμενη μαζί τους. Απολαμβάνει την παρέα τους, αν και ή ίδια δεν απέκτησε ποτέ δικό της παιδί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved