«Σφάζονται» στα πόδια των Obama
G-Politics

«Σφάζονται» στα πόδια των Obama

Οι business της Michelle και του Barack Obama βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, καθώς κορυφαίοι εκδότες, σύμφωνα με πληροφορίες, «σφάζονται» στα πόδια τους για να αποκτήσουν τα δικαιώματα των απομνημονευμάτων τους, που θα αφορούν την τελευταία οκταετία.

Είναι διατεθειμένοι, μάλιστα, να γεμίσουν τις τσέπες του ζεύγους με πάνω από 38.000.000 ευρώ για να τα καταφέρουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail» και του βιογράφου Αμερικανών προέδρων Τζέρι Οπενχάιμερ, οι εκδοτικοί οίκοι θα πλήρωναν έως 19.000.000 ευρώ για τα δικαιώματα του Βarack για την προεδρική θητεία του.

Oσον αφορά τα απομνημονεύματα της πρώτης κυρίας, δεν θα διστάσουν να υπερβούν κατά πολύ αυτό το ποσό, καθώς η δημοφιλία της φτάνει το 59% στους Αμερικανούς. Αν δε το ζευγάρι γράψει κοινά απομνημονεύματα, εκτιμάται, όπως αναφέρει η espresso ότι τα χρήματα που θα τους προσφερθούν θα είναι πολύ περισσότερα από 38.000.000 ευρώ.

Κορυφαία στελέχη εκδοτικών οίκων αποκάλυψαν στην εφημερίδα ότι αυτό που περιμένουν από τον Barack Obama είναι να αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματά του για τους Κλίντον, την αντίδρασή του στο σκάνδαλο των e-mails της Χίλαρι, αλλά και την πραγματική εντύπωση που έχει για τον Ντόναλντ Τραμπ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved