Βαλάντης: «Είχα χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ»
G-Politics

Βαλάντης: «Είχα χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ»

Εζησα κάτι πρωτόγνωρο και µοναδικό» είναι τα πρώτα λόγια του Βαλάντη, λίγες µόλις ηµέρες αφότου επέστρεψε από την Ουάσιγκτον, όπου παρακολούθησε σε απόσταση µόλις δέκα µέτρων την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των Ηνωµένων Πολιτειών Donald Trump.

Ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν καλεσµένος του εξαδέλφου του Γκας (Κώστα) Μπιλιαράκη, ο οποίος εκλέχθηκε στις πρόσφατες αµερικανικές εκλογές µε ποσοστό 68,6% στη 12η περιφέρεια της Φλόριντα, και δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να δει από κοντά µία τόσο σηµαντική τελετή, που παρακολούθησαν εκατοµµύρια κόσµου τόσο από κοντά, όσο και από τα µεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον πλανήτη.
«Ηταν επίσηµη πρόσκληση από τον ξάδελφό µου Κώστα Μπιλιαράκη, λόγω του ότι πίστευα τον Τραµπ από την αρχή. Ήµουν δίπλα στον ξάδερφό µου, σε όλον τον αγώνα του Τραµπ, και ήταν αυτονόητο να είµαι στο πλευρό του», λέει µε ενθουσιασµό ο τραγουδιστής, ο οποίος επισηµαίνει πόση µικρή ήταν η απόσταση που τον χώριζε από το προεδρικό ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραµπ: «Στα 10 µέτρα ήµασταν από τον Πρόεδρο! Προλάβαµε µόνο να κάνουµε µια χειραψία. ∆εν µπορείς να πλησιάσεις τόσο εύκολα τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Εκείνες τις ηµέρες ειδικά ήταν όλα πολύ τυπικά. Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπήρχε οικειότητα µε κανέναν! Χαιρέτησα τυπικά όλα τα µέλη του Κογκρέσου. ∆εν έχω ζήσει µεγαλύτερη εµπειρία! Ηταν η µεγαλύτερη εµπειρία της ζωής µου! Και µε τέτοια οργάνωση... Αυτό ήταν που µε ενθουσίασε περισσότερο. Εχω πάει και άλλες φορές στις ΗΠΑ, αλλά τώρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και µοναδικό».
Είναι, δε, τόσο ενθουσιασµένος και εντυπωσιασµένος από όσα έζησε ο Βαλάντης, που ονειρεύεται ήδη, αν επανεκλεγεί σε τέσσερα χρόνια από τώρα ο Τραµπ, να τραγουδήσει στη δεύτερη ορκωµοσία του. «Αυτό που µου είπε και ο ξάδερφός µου είναι: ‘‘Σου υπόσχοµαι ότι µε την επόµενη εκλογή του Τραµπ, την επόµενη τετραετία, το τραγούδι του χορού του προεδρικού ζεύγους θα το τραγουδήσεις εσύ’’». Εκείνο που δείχνει να έχει εντυπωσιάσει περισσότερο τον Έλληνα τραγουδιστή είναι η τροµερή οργάνωση των Αµερικανών, αλλά και τα µέτρα ασφαλείας που ίσχυαν κατά την ορκωµοσία: «Τα µέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Αν πιστεύαµε ότι εδώ στην Ελλάδα υπήρχαν µέτρα, εκεί ήταν τα διπλάσια. Είχε πάνω από ένα εκατοµµύριο κόσµο στην εκδήλωση της ορκωµοσίας του Αµερικανού Προέδρου. Ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονταν παντού, το FBI ήταν ανάµεσά µας, έβλεπες ελικόπτερα παντού, ενώ γινόταν σωµατικός έλεγχος πριν σε οδηγήσουν στη θέση σου. Η οργάνωσή τους, ο σεβασµός στην Αστυνοµία και στα πρόσωπα της εξουσίας και στην προστασία του πολίτη είναι απίστευτα. Με εντυπωσίασε πόσο πολύ ο κόσµος τηρεί τους νόµους. Είναι πολύ νοµοταγείς. Γίνονται όλα σύµφωνα µε το πρόγραµµα και την τάξη», λέει και συνεχίζει αναφερόµενος στο έντονο ελληνικό... χρώµα που έχει το επιτελείο του Τραµπ: «Εκτός από τον ξάδελφό µου Γκας, είναι επίσης Έλληνας ο στενότερος σύµβουλός του, Ρέινς (Ηρακλής) Πρίµπους. Επίσης, ήµασταν πολύ κοντά µε τον προσωπικό συνεργάτη στο γραφείο του, Τζορτζ Τζιτζίκος, αλλά και µε τον ειδικό σύµβουλό του σε θέµατα εµπορίου, Τζορτζ Σηφάκης. Όπως καταλαβαίνετε, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ περιτριγυρίζεται από Έλληνες συµβούλους και κακώς κάποιοι δεν πιστεύουν στον Τραµπ. Ο Ντόναλντ Τραµπ δεν είναι πολιτικός, είναι επιχειρηµατίας, που γνωρίζει την πραγµατικότητα της αµερικανικής οικονοµίας και σίγουρα τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγµή η χώρα του. Ακούσαµε ότι χωρίς δουλειά δεν γίνεται κάτι, ακόµη και για τη χώρα µας. Σίγουρα οι άνθρωποι που είναι δίπλα του θα φροντίσουν για ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα. Τα ευκόλως εννοούµενα παραλείπονται. Όταν οι τέσσερις άνθρωποι που είναι δίπλα του είναι Έλληνες, τι άλλο να ζητήσεις για την Ελλάδα;».

Ο Βαλάντης, ευχαριστηµένος από αυτή την εµπειρία ζωής, επέστρεψε στην Ελλάδα και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία ηχογραφήσεων νέων τραγουδιών, ενώ συγχρόνως έχει κλείσει και εµφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο για το επόµενο διάστηµα, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved