Κώστας Χαρδαβέλλας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολήθηκε με την πολιτική
G-Politics

Κώστας Χαρδαβέλλας: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ασχολήθηκε με την πολιτική

Τον λόγο για τον οποίο, αν και είχε πολλές προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική, δεν το έκανε ποτέ, αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Σκέφτηκες να γίνεις πολιτικός, όπως οι δύο φίλοι σου;
«Την τελευταία δεκαετία είχα πολλές προτάσεις για να μπω στην πολιτική. Κάποιες φορές πλησίαζα στο να πω το «ναι», αλλά τελικά παρέμενα στο «όχι».

Τι σε κράτησε στην άρνηση;
«Έτσι όπως είναι η πολιτική σήμερα στην Ελλάδα δεν μου αρέσει και δεν με εκφράζει. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο, να λέω παραμύθια. Απ’ την άλλη, ένας μάχιμος δημοσιογράφος μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα από έναν απλό βουλευτή. Μπορώ να παλέψω για την υγεία, για την παιδεία και να καταγγείλω, να αποκαλύψω και να αποκαθηλώσω ανθρώπους»

Ως βουλευτής, δεν θα μπορούσες;
«Το μόνο που θα μπορούσα θα ήταν να περιμένω να σηκώσω το χέρι μου σε μια ψηφοφορία και να πω πέντε πράγματα σε μια αγόρευσή μου στη Βουλή. Εν ολίγοις, δεν θα έκανα τίποτα. Γι’ αυτό δεν μπήκα ούτε θα μπω στην πολιτική. Είχα πολύ μεγάλη αντίρρηση για τον Λιάνη και για τον Δημαρά που μπήκαν στην πολιτική, γιατί ήταν πολύ καλοί δημοσιογράφοι», λέει ο ίδιος σε συνέτνευξη του στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved